PDA

View Full Version: Atrisinātas Vbet pauze manas forums

Snake
22-06-10, 17:23
Kad es varētu vbet, uz dažām lapām Thread Tools izvēlni pārtraukumiem, ti, saite augšpusē pavediens - nolaižamajā izvēlnē pārtraukumiem, nolaižamā pazūd, tas nāk atpakaļ, ja es varu atspējot vbet.

Otrkārt Thread Tools apakšā pavediens ir pazudis tas ikonas, tie parādīsies, ja es varu atspējot vbet. Bet vītne instrumenti nebūtu parādīsies apakšā visu un dont no visas pārējās lapas.

Visbeidzot, "Atbildēt", ikona pazūd. Arī šis kļūdu labojumus pats, ja es atspējoju vbet.

Visi 3 bug notiek kopā un tajā pašā lapā.

Tā notiek tikai viesiem. Paldies.

Skatīt šeit - Eternal "Apgūt tīkla adrese" uz tīkla kartes - Computer Sulas

Snake
22-06-10, 17:26
Lūk, ko lapā vajadzētu izskatīties;

Apgūt tīkla adresei vairāk un vairāk, - Datoru Sulas (http://www.computer-juice.com/forums/f47/aquiring-network-address-over-over-12471/)

Vītņu urbji Nolaižamajā augšā lapa darbojas, Atbildēt ikona ir tur, un pavediens instrumenti apakšā netiek rādīta.

Tāpat kā es teicu, ja es atslēgt vbet visas lapas izskatās šādi vienu / \\

Ja es varētu vbet dažas lapas izskatās kā pirmajā piemērā, tādējādi vbet pārtraukumus, kā mans forums izskatās un strādā.

vBET
22-06-10, 17:32
Vai tas notiek, kad pilns failu kešatmiņu, lai Guest ir ieslēgts, vai arī tas nav svarīgi?

Snake
22-06-10, 17:35
Ja es atslēgt pilnībā failu kešatmiņu, tā darbojas perfekti.

vBET
22-06-10, 17:49
OK tā - mēs zinām iemeslu tagad. Atvainojamies par nepatikšanām - Šī funkcija vēl joprojām ir beta stadijā, mums nebija problēmas visos mūsu serveros, bet es redzu, ka daži jautājumi par savu vienu. Lai pārbaudītu to mums ir nepieciešams piekļūt jūsu Admin CP un FTP. Es jau redzu, ka par savu šķelto lapas daži skripti nav iekļauts - nepieciešama, lai pārbaudītu to, kāpēc.

Tāpat, lūdzu, vispirms mēģināt vienkārši izņemt attiecīgus kešatmiņas failu (jūs atradīsiet to / vbet_guestcache / lv / direktoriju - jums vajadzētu atzīt to ar vārdu -. Tā ne tikai noņemt visus failus iekļautas tur Varbūt VB tieši rada šādas lapu kāda iemesla dēļ un vBET kešatmiņā, un tagad tas tiek parādīts kešatmiņas rezultāts Ja tas notiek atkal pēc cache klīringa -. atsūtiet piekļuvi datiem, un mēs atrisināt to.

Vēl viens veids, kādēļ tas varētu notikt tā, ka kaut kas mainās jūsu rezultāts pēc mēs cache tā. Nav īsti ticēt, ka šādā - šādā gadījumā visas lapas būtu to pašu jautājumu. Arī es redzu, nav svarīgi, JS skripti, un tādas lietas ir vienkārši iekļautas veidnes, kas nav pievienots dinamiski vērā visu izlaidi.

Tāpēc - lūdzu, pārbaudiet cache klīringa un dod mums produkciju.

Snake
22-06-10, 17:56
Ok so i svītrots lapu un to kešatmiņā atkal perfekta.

Tātad vbet kešatmiņas visu manu forumu, nevis tikai iztulkotu lappušu?

Snake
22-06-10, 17:59
Vai es varu izslēgt visus angļu lapām?

vBET
22-06-10, 22:13
OK - tā kā es saprotu, ka nav jautājums. Iemesls bija vBulletin pati kaut kādu iemeslu dēļ rodas lapā bez dažiem skriptiem (varbūt esat mainījis konfigurācija).

Cache notīrīta un strādā labi tagad ar failu kešatmiņu viesiem līdzi on. Problēma atrisināta, un pārvietojot to uz traucējummeklēšanas nodaļu.

Uz šo brīdi mums nav iespēja izslēgt parasto lapām - bet mēs varam pievienot. Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu in funkciju pieprasījumiem attiecībā uz šo:)

Snake
23-06-10, 14:42
Tas joprojām darīt to, uz dažām lapām un citas ne, ja bot ir pirmais, lai lapas tas kešatmiņas ar kļūdām, kā paskaidrots, ja lietotājs ir pirmais lapas tas kešatmiņas ok.

Es uzminēt tas ir tāpēc, ka bots nevar izpildīt ajax tik tā uzskata lapu nedaudz atšķiras no parastā pārlūka.

vBET
23-06-10, 17:56
Nē - tas nav tāpēc, ka boot nevar izpildīt ajax. Tā kā izpildīt AJAX jums ned ir skripts iekļauti HTML produkciju. Viss pārējais notiek, balstoties uz HTML first HTML izvade (skats koks ir mainīts utt)

Šķiet, ka jūsu forums zābaki vienkārši izpaužas citu izvades, ka parasto viesiem. Un šajā brīdī vBET redzēt visiem viesiem, kā pats būtnes. Vai jūs varat pastāstīt jums izmantot dažas īpašas mod vai kāda vBulletin konfigurācijas, kas nosaka tas viesis ir boot, un tādā gadījumā atgriež citu rezultātu?
Ja mēs atklāsim, cik tas ir veicis savā forumā mēs varam vienkārši izveidot dažādas cache failus zābaki un varētu normāli viesiem, tagad - visi viesi ir tikai viesi mūsu Full File Cache funkcionalitāti un mēs cache rezultātu, kas mēs. Tātad, šajā brīdī jūs varat:
- Izslēgt šo funkciju
- Piekrīt, ka tagad visi viesi redzēs vienu un to pašu vienalga, tie ir zābaki vai cilvēkam
- Disable funkcionalitāti, kas sniedz jums dažādas produkcijas zābaki

Kā es rakstīja - mēs varam rīkoties, ja mēs zināsim, kā zābaki tiek noteiktas jūsu forumā.

Snake
23-06-10, 20:50
Šķiet, ka tas ir vairāk jautājums ar manu forumu par vbet.

Kad es veiw manu lapu, jo Googlebot tie ir pavediens rīki bojāta un pēc atbildes ikonas trūkst.

Ne jausmas, kāpēc tas joprojām notiek, ja es atslēgt visas plugings vai mainīt veidni.

vBET
24-06-10, 09:46
Kā es wrote in iepriekšējā amatā - jūsu forums vienkārši ģenerē kaut ko citu zābaki. vBET cache works fine - Kešatmiņa, ko tā saņem. Varbūt tas ir saistīts ar pārlūkprogrammu. Lūdzu, pārbaudiet savu forumu ar dažādām pārlūkprogrammām (protams ar pilnu faila invalīdiem Cache - lai redzētu patieso saturu ne kešatmiņā viens).

Anyway - es ierosinu lūgt atbalstu vBulletin komandai, jo tas ir vBulletin uzvedību. Arī tāpēc, ka tā ir mūsu no vBET joma - Es gribētu, lai aizvērtu šo jautājumu šeit. Vai tas ir OK?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1