PDA

View Full Version: Atrisinātas Instalēšanas problēmas

Spiritu
20-05-10, 13:18
Sveiki, kad es to izdarītu solis uzstādīšanas ...

"Install ražojuma dokumentāciju

1. Iet uz Admin CP-> Plugins & Produkti-> Manage Produkti un noklikšķiniet uz [Add / Import Produkts]
2. Augšupielādei izvēlieties do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml failu no vBETTM iepakojuma un noklikšķiniet uz Importēt. "

tā vienkārši iesaldēt ... "Importing Produkts, lūdzu, uzgaidiet ... Importē produktu, lūdzu, uzgaidiet ...

Es augšupielādēju saiti uz attēlu kļūda.

http://img101.imageshack.us/img101/6211/buged.jpg

Jums vajadzīga palīdzība.
Paldies.

vBET
20-05-10, 17:08
Lūdzu, mēģiniet vēlreiz. Šī nav nekāda sakara ar vBET - uzstādīšana strādājot pilnīgi ar vB dzinēju. Ja nebūtu uzstādīšanas kļūdas jums būs kļūdas ziņojumu. Tikai mēģiniet vēlreiz un pateikt vai tas ir OK, vai pārbaudīt nav Jums tā ir uzstādīta jau (vēl labāk, lai darītu vēl vienu reizi). Visticamāk tas bija sakarā jautājums starp pārlūkprogrammu un serveri.

Spiritu
21-05-10, 00:15
tryed vēlreiz pēc 12 h ... forums tās svaigu tīru uzstādīta ... arī es uzstādītas vbseo agrāk, nav vispār problēmu ...

jebkura jauna padomu?

Spiritu
21-05-10, 12:40
FIXED šodien bija atkārtoti augšupielādēt vbet.

vBET
22-05-10, 23:09
Tātad bija jābūt kādu FTP jautājumi kurš pirmajā augšupielādēt. Great, ka ir OK:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1