PDA

View Full Version: Mans stāsts ar vBulletin Enterprise Translator

RootShell
04-11-09, 22:48
Hi! Es sāku pagājušajā nedēļā savu jauno forumu Francijas uz pašreizējo informāciju un risinot problēmas, pēc instalēšanas addon un pirmo indeksēšanas in meklētājprogrammas Google, es atklāju, ka lapas ir indeksētas ar vairākām valodām, tāpēc es ņemšu baudīt daudz apmeklētāju no dažādām valstīm un valodām, man ir arī ieņēmumu sadales sistēma, kas uzstādīta Google Adsense uz manu forumu, tāpēc es ņemšu ir daudz locekļu, bet. Šis teksts ir franču valodā, pateicoties Michał Podbielski mēs neatvieglotu tulkojumu, izmantojot šī spēcīgā pieteikumu. Tas ir tikai sākums: D.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1