PDA

View Full Version: Kā, lai novērstu daļas, tulkojamo tekstu

jonlar
27-04-10, 20:22
Hi there. Es izmantoju bezmaksas versiju šo lielisko addon, un tikai gribēju jautāt, vai ir iespējams aizsargāt daļas tekstu pirms tulkojums?

vBET
27-04-10, 21:03
Jā, tikai izmantot nav tulkoti platība - ja jums ir nepieciešams kaut kas nav tulkoti vienkārši rediģēt atbilstošu veidni, un ielieciet to starp
un (Piezīme: Jūs nevarat izmantot jebkādas mod kas noņem komentārus Lai izmantotu šo funkciju)

jonlar
27-04-10, 21:11
Vai ir iespējams lietot arī šo vb CMS izstrādājumā, kādā veidā?

vBET
27-04-10, 21:47
Nav bezmaksas versiju. Algotu vienu jūs varat darīt to ļoti viegli, pievienojot tādus teksta iekšpusē notranslate bbcode jūsu CMS ziņu.

jonlar
27-04-10, 23:08
Ok Paldies. Bet, ja godīgi, i dont vēlas maksāt 90 dolārus par skriptu! kad viss vB izmaksas (priekšapmaksas) 125 €
Thats defenitly uz ekspansīvs. Es esmu tikai godīgi

vBET
02-05-10, 22:30
Tieši tāpēc mēs piedāvājam Jums bezmaksas versija - varat baudīt to cik ilgi vēlaties! :) Jūs un ikviens, kas vienkārši vēlas tulkojumiem un nav rūp lielisku sniegumu, daudzvalodu sabiedrības atbalsta, tulko RSS un daudz ko citu.

Mums ir daudz klientu, kuri ir ļoti priecīgi, iegulda naudu maksā versiju:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1