PDA

View Full Version: Atrisinātas . Htaccess ir vBET vBSEO 4.2.1 un 2.6B1

trevis
19-04-10, 18:17
Sveiki, var kāds post htaccess, strādājot ar vBET un vBSEO. es lietoju "Mod pārrakstīt draudzīgs URL" vB un "Create URL saskaņā ar SEO saite vienprātība (t.i. ' / lv/adrese')" piemērs vBET. kad peli sāk pārvietot virs kājenes karogi, es redzu, ka saite ir kaut kas līdzīgs "mysite.com/pt/content.php", bet rādīta lapa ir "mysite.com/content". Ja es varu mainīt URL no puses "mysite.com/pt/content" dod kļūdu un neko nerāda.Var kāds man palīdzēt? : sajaukt: [] s, Rafael Trevisan

VGF
19-04-10, 21:01
Sveiki, var kāds post htaccess, strādājot ar vBET un vBSEO. es lietoju "Mod pārrakstīt draudzīgs URL" vB un "Create URL saskaņā ar SEO saite vienprātība (t.i. ' / lv/adrese')" piemērs vBET. kad peli sāk pārvietot virs kājenes karogi, es redzu, ka saite ir kaut kas līdzīgs "mysite.com/pt/content.php", bet rādīta lapa ir "mysite.com/content". Ja es varu mainīt URL no puses "mysite.com/pt/content" dod kļūdu un neko nerāda.Var kāds man palīdzēt? : sajaukt: [] s, Rafael Trevisan

Varbūt tas palīdz, bet es neesmu pārliecināts.

Es esmu guessing jums ir CMS uzstādīta.

Es zinu, man, man bija, lai mainītu faila nosaukumu forum.php uz index.php .. un ir pārliecināts, lai mainītu to, kā arī administratoru CP uzstādījumus.

Man ir mans galvenais foruma lapu, jo manā mājas lapā.

tāpēc ar CMS, noklusējuma CMS lapa ir index.php .... atšķirībā no iepriekšējām vBulletin versiju, kur index.php parasti būs galvenais forums lapā.

Everytime I lejupielādētu jaunu vBulletin atjaunināt, man ir manuāli mainīt forum.php uz index.php katru reizi.

Tas ir sooo atdzesē. Es esmu atbildot uz kādu, kurš veidiem portugāļu valodā un to tulkojums angļu valodā nāca ar ideāli šeit ..

trevis
19-04-10, 21:31
Bet tur ir par saknes direktoriju BB index.php ... : (

VGF
19-04-10, 23:30

Ja jums ir jūsu forumus saknes direktorijā (yoursite.com vietā yoursite.com / forums /)

Tad jums ir jāmaina forum.php uz index.php .. un rename index.php, lai neatkarīgi vēlaties. Jums nav nepieciešams index.php, ja jūs neizmantojat CMS.

Es pārdēvēta raktuves uz "indeksam whatever.php" un es nekad to izmantot. Tās tikai par CMS, ja jūsu izmanto.

vBET
20-04-10, 01:51

Lūdzu, sūtiet savu forumu pilnu URL, un faktisko saturu. Htaccess faila

vBET
20-04-10, 01:55

Pleae ņemiet vērā, ka vBET neprasa, lai mainītu jebkuru failu nosaukumus. Lūdzu skatīt iepriekšējo atbildi un nosūtīt mums pieprasīto informāciju. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka viena versija vBSEO bija bug (es nezinu, to dara jūsu tas jau labots). Šeit jūs atradīsiet jautājums aprakstu ar vBSEO oficiālo ātrs:
VB4 CMS saites nedarbojas vBSEO3.5 - lielākais Latvijas datorgrafikas forums SEO Forums (http://www.vbseo.com/f77/vb4-cms-links-not-working-vbseo3-5-a-41635/)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1