View Full Version: Atrisinātas Nederīgs arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294)
Tā kā man ir modernizētas vbet, kad es pārdēvēt diskusiju par šo kļūdu: Brīdinājums: Invalid arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd kods on line 27 Brīdinājums: Invalid arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd kodu 27 līnija Kā es varu noteikt šo? Paldies
Lūdzu, sniedziet mums precīzu versiju, ko izmanto vBET, vBulletin, vBSEO (ja izmanto).
Tāpat, lūdzu, pastāstiet mums, kādā veidā jums ir jāpārdēvē diskusiju un jūs darāt to uz parasto vai tulkoto lapu?
Vbet ir pēdējā versija Man ir uzstādītas, ir jums un vbseo 3.3.2. No šī kļūda, kad es pārdēvēt diskusiju oriģinālvalodā, un pat, kad mēģinu pārvietot diskusiju no vienas kategorijas uz otru.
Es nevaru atveidot uz mūsu forumos, lai man būs neliela palīdzība no jūsu puses:)
OK - es pārbauda avots, un tas ir izraisa dažas spraudnis izmantojot āķi "postbit_display_complete". vBET ir 2 plugins, izmantojot šo āķa. Vai jūs, lūdzu noteiktu, kurš izraisa nepatikšanas uz savu forumu? Jūs varat vienkārši darīt to ar invaliditāti vienam un pārbaudīt, tomēr problēma joprojām pastāv. Ja jā, tad lai tā un atspējot citu. Ja vēl pastāv, tad mēģināt ar kabīni invalīdiem. Ja tas joprojām pastāv - tad visticamāk tas nav vBET vaina - mēģināt darīt atslēgt visu vBET un pārbaudi.
Jūs atslēgt spraudnis Admin CP-> Plugins & Products -> Plugin vadītājs
Jūs atspējot visu mod by Admin CP-> Plugins & Products -> Manage Produkti
Lūdzu, ļaujiet man zināt par rezultātiem. Ja jūs PM man piekļuves informāciju es to pārbaudīt sevi:)
Es mēģināju atslēgt BB Enterprise Translator un to pašu kļūdu, bet šī kļūda ir sākusi dot man dienā pēc tam, kad ir instalēta. Kam es varu lūgt, tad atrisināt?
Es saprotu, ka jūs redzat kļūdas sākas pēc vBET ir instalēta. Bet, kā redzat vBET nav nekāda sakara ar to, jo kļūda joprojām parādās, kad vBET ir atspējota. Tā arī dažas citas izmaiņas bija jāveic uz jūsu forumā. Varbūt kādu citu mod tika pievienots arī, vai dažas konfigurācijas mainīt.
Vispirms, lūdzu, noteikt, kurš ir vainīgs. Tātad atslēgt vienu pēc otras visas plugins, kas strādā ar āķi "postbit_display_complete" - katru reizi pārbaudīt, jums joprojām ir kļūda. Kad jūs noteikt, kas ir vainīgs, tad lūdzu, sazinieties ar autoru mod, kas padara putru. Ja Jums vēl rodas kādi jautājumi - lūdzu, jautājiet:)
Kā es varu izdomāt, kādas ir plugins, kas strādā ar postbit_display_complete? paldies
Go yo jūsu Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager, un atrast katram postbit_display_complete
Nu, esmu invalīds vienam laikā un es uzzināju, kas ir kas problēmas: ir "PassiveVid Showthread Nomaiņa".Bet kas labs attaisnojums? Es glabā to atspējot?paldies
Iet uz autoram par šo mod, un pajautā, kas notiek:)
Es nevaru būt atbildīgs par citu mods vai zināt, kā strādā visas esošās mods - sorry es nevaru jums palīdzēt vairāk, un ceru, ka mana palīdzība bija pietiekami labs: o
Man bija šī problēma arī šodien, pēc uzstādīta VBET.
Un tas bija pats atbildi, es izņemta "passiveVID" spraudnis un sprādziena problēma tika atrisināta.
Tagad es saņēmu, lai atrastu labu aizvietotāju šis spraudnis, kas pārveido youtube video par spēlētājiem!
ugh!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):