View Full Version: Atrisinātas 404 kļūdas
Es esmu atrast, ja URL satur "vai%, tie ģenerē 404 kļūdu tulkoto lapu. Vai ir kāds no sloksņošanas šīm rakstzīmēm out veidā?
Es tikai pārbauda uz mūsu servera, un tas strādā labi
Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs izmantojat jaunāko versiju vBET. Pārbaudiet vai jūsu vBSEO konfigurācija ir piemērota saskaņā ar integrācijas instrukcijas readme.html no vBET paketi. Ja pēc šo jautājumu joprojām pastāv, paziņojiet mums, un nosūtīt papildu informāciju pa PM.
Ok. Es atklāju, ka uz jūsu servera jautājums bija tieši ar% zīmi. Un izrādās, ka tad, kad tā tika iesaistīta kaut kas crashed gada. Htaccess pārrakstīt līmenī. Tā pat nebija pienācīgi novirzīts uz vbenterprisetranslator_seo.php tik vBET bija pat nav iesaistīti vēl. Es zinu, ka viss strādāja bez tulkojuma, bet, šķiet, ka tad, kad redirection parametriem nav bijis un% bija URL tas nedarbojas vairs uz jūsu serveri.
Problēma atrisināta, pārgriežot% rakstzīmi netiek tulkotas saites. Es jau to savā serverī. Risinājums ir, lai rediģētu pasūtījuma rakstura aizvietošana / ietvert / config_vbseo.php. Tātad, ja tas ir tukšs, pirms tas izskatās tagad:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):