View Full Version: Pieņemts Valoda iesaiņošanu vai bbcodes modifikācijas personāla telpas
Mēs gribētu novērtējam vienkāršs veids, kā mainīt lietotāja mistaked, nepareiza pasta valodu nozīmēšana vai pastu publicēts pirms produkta instalācijas par forumā darbiniekiem.
Redaktors pogu, izvēles kontroles vai inline mērenību komandu. Kaut kas, bet DB manipulācijām.
Ja jūs izmantojat automātisko atklāšanu, tad jums ir stratēģija, lai uzticēties Google tikai tad, ja tā ir uzticības cienīgs. Tas nozīmē tikai tad, kad Google ir pārliecināts, ka pietiekami daudz par valodu. Ja Google nav pārliecināts pietiekami, tad jūs varat saņemt e-pasta ziņojumu par neskaidra situācija. Šis ir jau īstenots - vienkārši lūdzu, pārbaudiet valodas noteikšanas opcijas.
Šādas situācijas nav bieži tik šajā brīdī, ja tas notiek laiku pa laikam, tad tāpat kā uz jebkuru citu sadalīti ziņu kāda iemesla dēļ tā ir pārvaldes uzdevums, lai labotu to. In vBET gadījumā šo korekciju nozīmē pamācību pievienojot lang BBCode.
Gadījumā, ja jums ir daudz veco amatu citā valodā, tas būtu patiešām labi, ir dažas automātiskā veidā, kā to izdarīt. Tas arī nav bieži, bet mēs varam radīt dažas vienkāršs rīks, kas darīs to you. Lūdzu, norādiet, kā to domāt, lai darbs - tas ir OK, lai jūs, ja tas būs nepārskatāmas visas ziņas no noteiktā sub-forums iestatītā valoda. Vai tā prasa, lai auto atklāt veco ziņu too? Lūdzu, ņemiet vērā, ka 1. lieta ir daudz vienkāršāks un ja tas ir pietiekami, tad pastāstiet mums.
Man ir nepieciešams skripts, kas vaicājumu google un pievienot valodu bbcodes katram trešās spanish post atrasts publicēti pirms viena konkrēta datuma.
Ko jūs saprotat ar necaurspīdīgu?
Sorry - es nepareizu vārdu - es domāju wrap. Jā, mēs varam darīt, piemēram rīks. Tomēr tas būs eksperimentāls tāpēc tas būs prātīgi, lai backup savu datu bāzi, pirms rādīt to. Feature pieņemts.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):