PDA

View Full Version: Atrisinātas Forum Home Alignment

Damas
25-11-09, 20:00
Hello,

Ir tikai viena saskaņošana problēma uz forumu mājās.

Arābu ir no labās uz kreiso
Angļu kreisās uz labo

Tāda pati problēma ir arī šeit

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Jūs varat pārbaudīt pievienoto attēlu, lai redzētu, ko es domāju.

Ja nav noteikt tagad, lai jūs varat tel mani no kura paraugs es varu rediģēt?

Tad es varu darīt kaut kas līdzīgs šim (jo mans forums Noklusētais ir labās uz kreiso)

<if condition="$_GET['language']">
No kreisās uz labo veidni kodu
<else />
No labās uz kreiso veidni kodu
</ Ja>

Paldies

vBET
25-11-09, 20:35
Atvainojiet, bet es nesaprotu jautājumu. vBET spēj mainīt pasūtījuma - tā ir konfigurējams. Un saskaņā saite jūs sniedzāt, kā es redzu rīkojums ir mainīts.

Esmu pārliecināts, ka jūs zināt, ko jūs rakstāt par - lai jūs no labās uz kreiso, lai ir dabiski. Man izskatās, ka labās uz kreiso pusi, lai - lūdzu, sīki apraksta, ko saskaņā ar saikni, ko jūs sniedzāt, nav labi.

Damas
25-11-09, 22:39
Visi Forum Home ziņām jābūt labās uz kreiso pusi, lai (arābu valodā), ja tā ir kreisās puses uz labo tagad vBET.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Arī uz manu forumu i got to pašu problēmu pārbaudīt šeit, lūdzu,

Forum Home jāatstāj tiesības (angļu valodā), ja tas ir no labās uz kreiso tagad

http://www.damasgate.com/vb/en/Paldies

vBET
26-11-09, 16:44
Sorry - tu tikko man iedeva paša info:)

Pastāstiet tieši to, kas nav uz vietas. Kā es jau rakstīju jums es esmu meklē tur, un es redzu, ka rīkojums ir mainīts - kolonnas no otras puses, logo arī - tas izskatās no labās uz kreiso par mani. Tātad, rakstot citā laikā vienu un to pašu nestrādās ...

Lūdzu, ir īpaša. Lūdzu, parādiet man, ko es neesmu spējīgs redzēt tagad:)

Damas
27-11-09, 02:40
kolonnas no otras puses, logo arī - tas izskatās labi uz JPD,

Jā, jums ir taisnība par kolonnām.

BET TEKSTS NAV labajā pusē

Man žēl, mana angļu valoda nav labi

Paldies

vBET
27-11-09, 05:13
Ak - kas tas ir par:) Lielo paldies, mēs strādāsim pie tā:)

vBET
16-12-09, 02:49
OK - izmaiņas veiktas:) Tas tiks izlaists 3.3.0 un tagad jūs varat redzēt šeit. Ceru, ka jums būs ļoti laimīgs, jo tagad mēs arī pagriezties ar attiecīgām tulkoto un oriģinālu bloks. Tātad, ja kāds būs rakstīt arābu valodā, un es redzu angļu valodā, tad meklē uz oriģinālo tekstu, tas būs labās uz kreiso. Arī tad, kad jūs redzēsiet, arābu kaut kas bija rakstīts šeit citā valodā, nevis angļu, tad meklē iespēju piegādāt oriģināltekstu būs savā kārtībā:) Un, pat ja jūs meklēt, arābu, tad arrow starp karogiem tiks mainīts: D

Skatīt šeit:
Šis ir teksts rakstīts poļu valodā, un vienmēr jābūt kreisajā pusē, skatoties oriģinālu. Tajā pašā laikā, kad tas pārtulkot arābu vai citā no apgrieztā secībā valoda, tulkojums tiks pavērsta pretējā virzienā, bet oriģināls paliek no kreisās uz labo:)

Damas
22-12-09, 16:57
Tas ir tas, lielu darbu.

Tagad tā patiešām% 100 profesionālo darbu.

Vai tas nav fiksēts uz vBET236, tas ir jūsu darīt sarakstu?
Paldies

vBET
23-12-09, 13:40
Šobrīd mūsu prioritāte ir vBET 3.3.0 pēc tam mēs nodot mūsu uzmanību citās jomās:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1