PDA

View Full Version: Atrisinātas Cache Cleaner kļūdas

45Wheelgun
25-09-10, 23:59
Es esmu kļūst trīs kļūdas, kad es palaist "Cache Apkopēja":

Brīdinājums: Nelegālā kompensēt isset tipa vai tukšas in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php par 107 līnijas

Brīdinājums: Nelegālā kompensēt ierakstiet [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php par 109 līnijas

Brīdinājums: Nelegālā kompensēt ierakstiet [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php par 114 līnijas

Kas man jādara, lai noteikt šo? Cache tīrāku patiešām darbojas, neskatoties uz šīm kļūdām.

vBET
27-09-10, 07:47
Mēs pārbaudīsim to.

kamilkurczak
07-10-10, 13:57
bet cache tīrītājs strādā, vai ne? Jūs varat pārbaudīt to, ko jūsu FTP? tīrīt kešatmiņu vienā valodā, un mēģināt atrast cache failus: forums root> vbet_guestcache> ...

kamilkurczak
18-10-10, 15:46
nav atbildes - atrisināta. Ja nav, lūdzu rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz. Paldies

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1