Tai tikrai apie įvairių stilių, kad naudojami skirtingi vartotojo, tad jei stilius saugomi vbet Visas svečiams failų talpyklos (pavyzdžiui, žalia stiliaus), ir kiti vartotojai atidaryti forumą su įvairių stilių, kaip default (pavyzdžiui, mėlyna stiliaus), antrą vartotojas dar gauti pirmojo asmens saugomi stilius stilius (žalia stiliaus, ne mėlynos stilius)
Mobiliojo prietaiso Stilius priskyrimas
jos Autodetect, jei naudotojas, naudojantis mobiliuoju telefonu (ne PC) naudojant Mobilus super šviesi oda / style, Ne naudojant numatytuosius
jos neveikia, nes naudojant vbet Viso failų talpyklos svečiams, nes stiliaus, kad saugomi failai naudojate numatytąjį stilių, todėl vartotojas Mobilus telefonas atidaryti stiliaus saugomi failai, tai yra paprastai numatytasis stilius (vnt stilius)
darbo vėl, kai i išjungti vbet Viso failų talpyklos svečiams, kad mod ištrinti Chace, ir chmod 755 vėl vbet_guestcache aplanką
Esu dar bando, kad mod (arba skirtingus stilius, naudojamų skirtingų vartotojo) darbo, tačiau visiškai Chace darbo per daug, todėl gal saugomus failus Chace pagal stilių, naudojamos tik vartotojo su tuo pačiu stiliumi
jei vis dar sunku suprasti, prašome leiskite man žinoti, aš pabandyti padaryti jį aiškiau