Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: skirtingas, vbet dB

Default skirtingas, vbet dB

pavadinimas AAI. db tik vbet talpyklą. kaip? Spėju, kad mes turime redaguoti failą db info, arba sukurti pleistrą, kur mes galime pasirinkti db iš admincp

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, aš funkcijų Prašymai perkelti šią temą.
    Pasiūlymas buvo priimtas nagrinėti. Aš jums parodysiu šią temą Michał ir jis bus apie tai galvoti. Jei mes priimame jį, mes rašyti apie tai šioje temoje, ir mes nustatyti atitinkamą giją statusą.

Ačiū,

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Gerai, aš funkcijų Prašymai perkelti šią temą.
    Pasiūlymas buvo priimtas nagrinėti. Aš jums parodysiu šią temą Michał ir jis bus apie tai galvoti. Jei mes priimame jį, mes rašyti apie tai šioje temoje, ir mes nustatyti atitinkamą giją statusą.

Ačiū,
    Tai būtų didelis, nes jis reikštų, mes tik turime kasdien atsarginės maždaug 8 GB, o ne 30 GB

Redaguoti: Jūsų charakterio pakeitimo pakeitė 8 GB (be brūkšnelio) su ***
    Paskutinį kartą redagavo steve; 28-07-10 prie 13:12.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Aš tik noriu atkreipti dėmesį į tai, kad aš pradėjau dirbti šį prašymą. Dar kai mažai klausimų, susijusių su neteisinga konfigūracija užtikrinti prieš, bet yra informacija.

Jungtys yra naudojamos vBulletin klasių laiptais, mes pridėjome konfigūracijos galimybę ir paramą mūsų kodas. Kaip rašiau šiek tiek klausimų negerai ryšio parametrus, mes dabar dirba, kad galima lengvai išvalyti jį visame pasaulyje be kabliukų išjungti akimirką.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •