Tu teisus. Tai turėtų būti atvirkštinis. Atsiprašome už klaidą
Tu teisus. Tai turėtų būti atvirkštinis. Atsiprašome už klaidą
kodas, atvirkštinis iš vbet dar neveikia man .... kiekvienas gali patvirtinti, jei darau ką nors blogo?
gali būti teisingas kodas
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & klaidingas! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
Mūsų kodas puikiai dėl mūsų Test Forum. Prašome siųsti Michal PM prieigą prie jūsų FTP.
Jis bandys ją ištaisyti.
Kamil,
tai dirbo už mane
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & klaidingas! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
bet su $ _GET ['p'], kaip siūlė nieko pokyčių **********
Kadangi ši problema yra gauti kintamojo pradziu, kodėl jums reikia patikrinti, jei kintamasis p?
Ar galite tai patvirtinti?
Abu pasiūlymai yra geras. Kodai tinkamai veikti Test Forum .. Aš parašyti apie tai Michalas.
grįžti, grįžti,
pabandykite tai padaryti (su kodu):
1. versti puslapį (nesvarbu, kokia kalba)
2. naudoti eiti į pirmą naują pranešimą
Ar matote? Puslapis nėra išverstas.
Aš patikrinti jį dabar.
Aš padariau daug bandymų ir jis yra mūsų pusėje suteikta kodą. Bandykite šį:
1. Nustatyti pokyčiai, kaip mes apie jį ("goto" neegzistuoja, prieš vykdant eina Glonina vBSEO - kad tai, ką mūsų rąstų mums sako)
2. Sukurti naują bandymą paštu
3. Patikrinti, ar jis dirba šioje newone.
Jei tai - tik tada praplaukite talpyklos. Tikriausiai turėtų dirbti flusching Admin cp -> Priežiūra -> Atnaujinti Skaitikliai. Pabandyti Pertvarkytas Forumo Informacija galbūt kai kurie kiti. Jei ji dirbs nauju dešimt itmeans, kad ji dirba, ir jūs tiesiog išsaugotas senas (neteisingas) nukreipimai.
Prašome pabandyti tai ir suteikti mums atsiliepimą, jei jis vis dar neveikia, tada man reikia eiti ir patikrinti, ar jūsų serveryje.
vbet mano bandymai pagal vBulletin 4.0.4pl1
Jūsų kodas
neveikia man, bet ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
veikia gerai ... turite idėją, jeigu šis kodas gali padaryti kažką savo kodą?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {