Yra daug vietų, kur rodomi vardus. Jei radote viena iš vietų, kur vardus vis dar išversti - praneškite apie jį čia
Yra daug vietų, kur rodomi vardus. Jei radote viena iš vietų, kur vardus vis dar išversti - praneškite apie jį čia
Dabar sunku pastebėti keistų vardus nebus verčiamas. Tačiau kai kuriose srityse, kur tai yra įmanoma, kad vardus bus dar išverstas. Jei rasiu tokia vieta dirbti
Paskutinį kartą redagavo vBET; 13-10-09 prie 15:59.
Mano vardus verčiami visur, kas internete, pranešimų ir pan.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 08-11-09 prie 01:46. Priežastis: Neteisingas BBCodes
Ar jūs naudojate bet mod, kuri pašalina komentarai? ...
Mato tai:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Jei turite išversti visur tada aš manau, kad jūs naudojate tokius mod.
Hmm Atsiprašau, aš nežinau, kas yra "pašalinti komentarus" reiškia. Ar galite paaiškinti, ar duoti pavyzdį tokio mod? Mes galime sudaryti per mados, kuri "pašalinti komentarus, sąrašas.
vBET naudoti HTML komentarus apibrėžti, kurios jūsų rezultatų puslapio dalys neturėtų būti verčiami. Jis tiesiog iškelia tokią tekstas tarp:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
ir
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
global_complete
Taigi, prašome rasti mod pašalinti Komentarai HTML ir jį išjungti arba jos įjungti, naudojant global_complete kablys, vykdymo tvarka 1001. Jūs tai padaryti visi Admin CP.
Jei jums reikia daugiau patarimų, tik leiskite man žinoti, aš mielai padės jums
Bandžiau išjungti visus global_complete kablys įskiepiai (išskyrus vBET ir vBSEO žinoma), tačiau ji vis dar verčia.
Aš dabar eiti per kiekvieną produktą ir išjungti jį vieną rasti kaltininkas.