Vbet_guestcache gali būti gera idėja, bet dabar yra keletas Gigabyte didelių ir keletas tūkstantosios failus. Jis ketina dirbti tokiu būdu?
Vbet_guestcache gali būti gera idėja, bet dabar yra keletas Gigabyte didelių ir keletas tūkstantosios failus. Jis ketina dirbti tokiu būdu?
Taip. Ji išsaugo pilnas aptarnavimas HTML išėjimas, kaip parašyta parametras aprašymas. Kiek tai užtruks, priklauso nuo to, kaip didelis jūsų forumas.
Atkreipkite dėmesį, kad jūs visada galite nustatyti papildomus ignoruojamas puslapiuose, ar tiesiog išjungti jį visiškai jūs neturite disko vietos.
Žinoma galėčiau jį išjungti, bet aš norėjau sumažinti serverload. Gal galėtumėte parašyti AKR nustatymus, kad tai gali susprogdinti vietos serveryje, ne kiekvienas gali turėti 25 koncertų erdvės. Ar geriau rasti būdą sumažinti dydį.
Ne visiems reikia net 1 GB. Kaip rašiau talpyklos dydis priklauso nuo dydžio forume. Ji išsaugo kiekvieno galimo forumo puslapyje, jei nėra ignoruojami nustatyti. Mažos forumai turi nedidelį kiekį puslapių. Didelės forumai turi daugiau puslapių ir taip pat daugiau išteklių.
Bet kokiu atveju - tai yra gera idėja, kad žmonės daugiau žino, ką tai reiškia, kad visiškas HTML produkcija bus išsaugotos ir pridėti ten informaciją, kad tai gali užtrukti daug vietos diske,.
Apie dydžio mažinimas, mes galime pridėti galimybe zip failus talpyklos. Tai užtruks daugiau serverio resursų, kai talpyklos yra parašyta, bet skaityti ir siųsti tokį atsakymą bus greičiau.
Taip pat galime pridėti numatytas užduotis, kuri bus automatiškai pašalinti failus, kurie yra per seni. Šiuo metu mes darome ne tai, jei failas yra per senas, tai tiesiog perrašyti per artimiausius prašymą.
Aš funkcijų Prašymai perkelti šią temą![]()
Paskutinį kartą redagavo vBET; 27-06-10 prie 00:35.
Tai būtų Absolutly lengva:
pridėti į talpyklą tik x gigabaitų ir tada ištrinti tie, kurie gauna mažiau dažnai lankomas.
Lol, po to, kai aš įdiegta nauja versija su talpyklos aš niekada nužvelgia, kiek jos naudoja iki šiol:
Debian-50-laidoje lenny-64-minimal: ~ # df-h
Filesystem Dydis Naudota Laisvu naudokite% Montuojamas ant
/ Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / lib / init / RW
udev 10M 764K 9.3M 8% / dev
tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / dev / SHM
/ Dev/md1 2.0g 86M 1.9G 5% / boot
LOL! Prieš mano HDD buvo naudojamas su 8GiG! Thats "didysis", beje atrodo jis išsaugo negerai failus pvz:
_attachment_php_attachmentid_3350.html
_blog_php.html
_blog_php_do_list_y_2009_m_10.html
I dont wanna talpyklą Blogai, žymos ir Priedai Oo
Tai pat yra galimybė. Pirmiausia mes įgyvendinti planuojama siurblys, o gal ir užtrauktukas turi ištirti šį metodą, nes išlaikyti statistikos turės tam tikrų veiklos ir mums veiklos poveikį yra vienas pagrindinių klausimų. STILL - mums reikia nepamiršti, taip pat šio tirpalo, jei kiti bus nepakanka![]()
Tiksliai - tiesiog pridėti Ti ignoravo. Bet kokiu atveju ačiū už pastaba - mes pridėsime ignoruojant atachements ir žymės kaip numatytąjį ignoruoti konfigūracijos. Dienoraščiai ką daugelis naudotojų gali turėti talpyklą, todėl mes negalėsime įtraukti jį kaip fedault - bet mes padarėme tai konfigūruojama būtent tokiais atvejais - norite kažko daugiau, turi būti ignoruojami. Taigi tiesiog ignoruoti ją!![]()
Taip pat aš tiesiog suprasti, kad mes galime POKYČIUS failų pavadinimų šabloną ir įtraukti į failo vardą, ji mano, kad mažiau atitinkamus puslapius ar ne. Tokiu būdu kiekvieną dieną, kai bus pradėti automatinio valymo pripažįsta appropriatelly failą talpyklos laikas gyventi ir bus švarus daugiau failų. Pirma mintis buvo išvalyti viską, jei jis yra vyresnis nei atitinkamus puslapius turėtų būti. Dabar bus švarus atitinkamą talpyklą puslapių greitesnis - taip jūs sutaupysite papildomos disko vietos!![]()