dirba be vbet
Gerai, aš ištirti problemą ir pabandyti išspręsti
Gerai, aš laukiu.
dėl
vis dar laukia dėka
Max - Atsiprašau už ilgą įvertinimo metu. Tai buvo klausimas, pradėjo mane ir Kamil mano atostogų metu. Taigi, galbūt jis buvo šiek tiek perkrautas. Dabar aš atgal ir bus galutinai uždaryti klausimą
Manau, kad ji būtų geriausia, jei mes tiesiog patikrinti savo laive ir ištaisyti, o ne prarasti daugiau laiko. Taigi prašome tiesiog PM man prieigos duomenys, su savo forumo FTP ir Admin CP. Taip pat prašome suteikti man tikslų URL į puslapį, kur galiu pamatyti šį klausimą. Jei ji nėra matoma dabar - prašome išsigalvoti šiek tiek bandymų gija - jūs ją pašalinti po to, kai mes ištaisyti problemą.
Prašome tiesiog atrodo paskutinis atsakymas - nes mes negalime atkurti mūsų serveriuose, mes paprašėme jūsų prieigos detales. Mes chcek ir ištaisyti
Norėčiau ją išspręsti pačiam, duok man keletas variantų, kad galiu pabandyti, kai aš spustelėkite redaguoti gija (I nelieskite nieko), tada paspauskite Saugoti viskas veikia puikiai prasme, kad tai rodo, teisę.
Taip, bet Mykolas rašė savo pasiūlymais tirpalui ankstesnių pranešimų. Neveikia.
Mes negalime atkurti šią problemą mūsų Test Forum, todėl yra labai sunku rasti gerą sprendimą.
Jei mes žinome, jei klausimas yra kodas, ji bus lengva rasti išeitį.