/ Home / www / doc /*****/ manosvetainė / www / forumas / global.php (238): eval () 'd kodą on line 3
Gauk šio po atnaujinimo nuo 333 iki 334, įkelti visus failus ir importuotas produktas (tikrinama perrašyti esamą produktą).
Turite patarimų?
/ Home / www / doc /*****/ manosvetainė / www / forumas / global.php (238): eval () 'd kodą on line 3
Gauk šio po atnaujinimo nuo 333 iki 334, įkelti visus failus ir importuotas produktas (tikrinama perrašyti esamą produktą).
Turite patarimų?
Prašome nurodyti savo tikslią vB versija ir turinys 238 aplink linija global.php failą (ir taškas, kuris iš jų yra 238).
VB versija yra 3,84 global.php:
Aš nesu įsitikinęs, jei Dreamweaver rodo teisingą liniją, todėl aš pridėjo visą kodą arround šį, 238PHP Code:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
($ Kablys = vBulletinHook: fetch_hook (style_fetch "))? eval ($ kablys): false;
Paskutinį kartą redagavo Ramses; 22-06-10 prie 16:56.
Prašome išjungti vBET plugin style_fetch kablys ir patikrinti ji veikia dabar. Jei ne, tada prašome išjungti kitų įskiepių style_fetch kabliukai vienas vienas (gali kreiptis ankstesnių) ir patikrinti, kai jis pradės dirbti. Kai rasite vieną, kuris yra kaltas - pasakykite mums, kuris tai.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-06-10 prie 17:06.
Ačiū, išjungti vbet style_fetch išsprendžia šią klaidą, bet dabar rodo tik vietos rezervavimo ženklų nėra vėliavos.
Atsiprašome, pamačiau, kur aš padariau klaidą, aš grįšiu per sekundę.
Gerai, aš labai apgailestauju, kad jums nereikalingą darbą, aš tiesiog įkelti aplankus klaidingą kataloge. Viskas dabar gerai.
Paskutinį kartą redagavo Ramses; 22-06-10 prie 19:34.
Dabar veikia gerai, bet vBET funkcionalumas yra išjungtas. Tai gali būti ne taip.
Ši funkcija buvo išjungta, siekiant išsiaiškinti, kas yra negerai.
Prašome parašyti dabar, jei tai veikia, kai yra įjungtas įskiepiai?
Jei jis neveikia, problema ir mums reikia nustatyti, kad naudoti visas funkcijas.
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 22-06-10 prie 23:23.
Kaip sakiau mano ankstesnį postą, tai buvo mano kaltė, aš įkėliau vbet aplankus šaknis, o ne forumo kataloge. Tai viskas gerai.
Gerai, kad tiesiog būti tikri. Dabar dirbate su visais mūsų įskiepių pasirodė - tiesa?
Taip Michalas, visi priedai yra įjungtas. Net svečių Laikinoji atmintis yra dabar, aš tikiuosi, kad tai parodys poveikį sumažinti serverio apkrovos greičiau. Ačiū už Jūsų didelę paramą.