Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: 3.1.0 Problemos, susijusios su tiesiog nupirko!

Exclamation 3.1.0 Problemos, susijusios su tiesiog nupirko!

Na, aš ką tik nusipirkau VBet 3.1.0 ir kai Vbet Pagrindinis Negaliu gauti prieigos prie nieko! Ji klausia manęs įvesti savo licencijos numerį, bet yra ne bet kurį mygtuką, po to pateikti formą ...

Mano Įdiegimas vyko sklandžiai, be jokių problemų, bet aš užblokuotas ten. Turėjau išmontavus versija 2 visiškai prieš (produkto ir failus).

Ką daryti, iš ten? Norėčiau naudoti jį, nes aš ką tik nusipirkau!
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 05-11-09 prie 06:08. Priežastis: Neteisingas BBCodes

Ir kodėl aš matau, mano ankstesnį postą Prancūzijos vėliava? Parašiau laišką anglų kalba, o ne prancūzų kalba! aš negaunu.

Mano nutylėjimą pasirinkta kalba čia forume yra anglų, tačiau visi meniu, matau prancūzų kalba! Kaip tai atsitiko?

Redaguoti: Aš parašė šį laišką anglų kalba, bet dabar tik prancūzų batai ?****** Kas vyksta???
    Paskutinį kartą redagavo Cybershaolin; 05-11-09 prie 06:09. Priežastis: Redaguota kalbos problemos dar kartą

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Ir kodėl aš matau, mano ankstesnį postą Prancūzijos vėliava? Parašiau laišką anglų kalba, o ne prancūzų kalba! aš negaunu.

Mano nutylėjimą pasirinkta kalba čia forume yra anglų, tačiau visi meniu, matau prancūzų kalba! Kaip tai atsitiko?
    Tai yra, nes jums sakė mod, kad prancūzų kalba Lang BBKodas nustatymo rankiniu būdu arba automatiškai (nustatyti numatytąjį vartotojo kalba).

Prisiregistravo
    Aug 2009

Na, aš ką tik nusipirkau VBet 3.1.0 ir kai Vbet Pagrindinis Negaliu gauti prieigos prie nieko! Ji klausia manęs įvesti savo licencijos numerį, bet yra ne bet kurį mygtuką, po to pateikti formą ...

Mano Įdiegimas vyko sklandžiai, be jokių problemų, bet aš užblokuotas ten. Turėjau išmontavus versija 2 visiškai prieš (produkto ir failus).

Ką daryti, iš ten? Norėčiau naudoti jį, nes aš ką tik nusipirkau!
    Tai nėra normalu. Parinkčių skydelį vBulletin variklis generuoja Prašome Perkrauti puslapį. Jei atsitiktų vėl, vėl bandykite importuoti produkto failą.
    Taip pat įsitikinkite, kad turite CURL įdiegtas jūsų serveryje (jei 2.x dirbo tada).

Jokių problemų - tiesiog paklausti, ir mes padėsime Jums

Na, iš tikrųjų, norėjau išbandyti jį vietoje prieš diegdami mano gyvų forume. Vietoje, net jei bandau atnaujinti puslapį, tik info matau oji VBet Pagrindinis licencijos stuff. Reimportuojančios produktą arba nepadėjo.

Be to, buvau vienas iš tų, kurie paaukojo iki 3.1.0 galima atsisiųsti? Nebuvo, mes turėtume gauti nuolaidą, kai 3.x atrodytų?

Kitas klausimas, čia savo forumą, gal galėtumėte pasakyti man, kodėl, kai mano kalba yra setup anglų kalba, matau visus meniu, pranešimų, prancūzų ir tt? Bandžiau išvalyti slapukus, talpyklą, gaivus puslapis, bet niekas nepadėjo, aš dar tik prancūzų kalba!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Paskutinį kartą redagavo vBET; 05-11-09 prie 16:17.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Be to, buvau vienas iš tų, kurie paaukojo iki 3.1.0 galima atsisiųsti? Nebuvo, mes turėtume gauti nuolaidą, kai 3.x atrodytų?
    Mes neskelbia nieko panašaus

Kitas klausimas, čia savo forumą, gal galėtumėte pasakyti man, kodėl, kai mano kalba yra setup anglų kalba, matau visus meniu, pranešimų, prancūzų ir tt? Bandžiau išvalyti slapukus, talpyklą, gaivus puslapis, bet niekas nepadėjo, aš dar tik prancūzų kalba!
    Tiesiog spustelėkite Anglų vėliava grįžti į anglų kalbą Ir patikrinkite, ar jūsų numatytąjį vartotojo Vartotojo KP kalba mod nori būti protingas, todėl, kai kas nors sako, kad jo numatytoji kalba yra prancūzų, jis atneš jį atgal į prancūzų.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Net jei aš jį vietoje, aš vis dar turite prieigą prie interneto per savo vietos forume ... bet yra būdas padaryti šį darbą, nes noriu išbandyti jį prieš išvykdami gyventi su juo ... Yra nieko, kad blokuoja forumas. Kodėl pridūrė, kad dalis apie kenčia su tuo, ką turiu dabar ir, kad internetas yra bendri forumuose? Ar manote, kad tai nėra teisinga bandyti rizikuoti stuff gyvas forumas prieš bandymus prieš? Ir taip, 2.x buvo veikia puikiai anksčiau.

Mes neskelbia nieko panašaus
    Na, tiesiai iš savo pranešimus vbulletin.org 720 #:

Quote Originally Posted by NLP-er
    Štai kodėl - kiekvienam, kuris padovanojo man šį projektą iki šio momento, gausite 1 nemokamai naudojimo licenciją ir 1 nemokamą kredito nuorodą šalinimo pažymėjimą 3.0.0
    Tai tam tikrą nuolaidą ... bet jūs nebuvo pasiūlyti tai man dar ... Taigi, kaip aš galiu gauti dar viena laisvo naudojimo licenciją ir licencijos panaikinimo?

Tiesiog spustelėkite Anglų vėliava grįžti į anglų kalbą Ir patikrinkite, ar jūsų numatytąjį vartotojo Vartotojo KP kalba mod nori būti protingas, todėl, kai kas nors sako, kad jo numatytoji kalba yra prancūzų, jis atneš jį atgal į prancūzų.
    Radau, kodėl. Tai buvo pridėti / fr pabaigoje, o ne tik http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Prisiregistravo
    Aug 2009

Net jei aš jį vietoje, aš vis dar turite prieigą prie interneto per savo vietos forume ... bet yra būdas padaryti šį darbą, nes noriu išbandyti jį prieš išvykdami gyventi su juo ... Yra nieko, kad blokuoja forumas. Kodėl pridūrė, kad dalis apie kenčia su tuo, ką turiu dabar ir, kad internetas yra bendri forumuose? Ar manote, kad tai nėra teisinga bandyti rizikuoti stuff gyvas forumas prieš bandymus prieš? Ir taip, 2.x buvo veikia puikiai anksčiau.
    Tiesiog todėl, kad interneto ryšys yra būtinas Šis mod paleisti
    Apie bandymų prašome Test Forum nėra viešąjai peržiūrai.

Tai tam tikrą nuolaidą ... bet jūs nebuvo pasiūlyti tai man dar ... Taigi, kaip aš galiu gauti dar viena laisvo naudojimo licenciją ir licencijos panaikinimo?
    Tai paprasta - nes neatitinkate aprašyta būklė. Galite pranešimą data

Radau, kodėl. Tai buvo pridėti / fr pabaigoje, o ne tik vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) - Powered by vBulletin
    Man malonu jums išspręsti šį vieną.

Ar dar turite klausimu su įdiegimu? Jeigu taip, prašom PM man prieigą prie jūsų Admin CP ir FTP Aš tai patikrinti

Tiesiog todėl, kad interneto ryšys yra būtinas Šis mod paleisti
    Apie bandymų prašome Test Forum nėra viešąjai peržiūrai.
    Bandymų forume lokaliai reiškia, kad nerodo niekam!

Kaip sakiau, aš negalėjo matyti galimybes vBet Pagrindinis mano admincp tiriant mano vietos forume. Apie savo Hack mano "Live forume, ir aš nežino daugiau ką aš darysim, nes aš ne tikrai vertiname natūra atsakymus jums davė man čia.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-11-09 prie 00:56. Priežastis: Asmeninis klausimai persikėlė PM

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •