Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 13

Тема: Проблеми со 3.1.0 само купи!

Exclamation Проблеми со 3.1.0 само купи!

Па, јас само го купи VBet 3.1.0 и кога на Vbet Мајна, не можам да пристапите ништо! Тоа е ме прашува да внесете ја регистарски број, но не постои копче за да испратите форма потоа ...

Мојот инсталацијата непречено без никакви проблеми, но јас сум блокирани таму. Имав ОН инсталиран верзија 2 целосно пред (производ и фајлови).

Што да правам од таму? Би сакал да го користите сега бидејќи јас само да го купи!
    Последен пат изменето од vBET; 05-11-09 на 06:08. Причина: Погрешен BBCodes

А зошто гледам на француското знаме на мојот претходен пост? Напишав мојата порака на англиски јазик, не на француски јазик! Јас не го добие.

Мојот стандардно избраниот јазик тука на форум е англиски јазик, но сите менија гледам се на француски јазик! Како ти текна?

Измени: Напишав оваа порака на англиски јазик исто така, но тоа сега чевли до само на француски ?****** Што се случува??
    Последен пат изменето од Cybershaolin; 05-11-09 на 06:09. Причина: Изменето за јазик проблеми повторно

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Cybershaolin View Post
    А зошто гледам на француското знаме на мојот претходен пост? Напишав мојата порака на англиски јазик, не на француски јазик! Јас не го добие.

Мојот стандардно избраниот јазик тука на форум е англиски јазик, но сите менија гледам се на француски јазик! Како ти текна?
    Тоа е затоа што ви кажав МО дека е во Франција Со поставување lang BBCode-от рачно или автоматски (со поставување на стандардниот корисник јазик).

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Па, јас само го купи VBet 3.1.0 и кога на Vbet Мајна, не можам да пристапите ништо! Тоа е ме прашува да внесете ја регистарски број, но не постои копче за да испратите форма потоа ...

Мојот инсталацијата непречено без никакви проблеми, но јас сум блокирани таму. Имав ОН инсталиран верзија 2 целосно пред (производ и фајлови).

Што да правам од таму? Би сакал да го користите сега бидејќи јас само да го купи!
    Тоа не е нормално. Опции панел е генерирана од vBulletin мотор - Ве молиме Вчитај страница. Ако се случи повторно се обиде да увоз повторно производ датотека.
    Исто така, бидете сигурни дека имате навивам инсталиран на твојот сервер (ако 2.x работи, тогаш тоа е).

Во секој проблеми - само побара и ние со задоволство ќе ви помогнат

Па, всушност, сакав да го тестираат локално пред да го инсталирате на мојот живот форум. На локално ниво, дури и ако јас се обидувам да се освежи страница, само инфо гледам на та VBet Главни е лиценцата работи. Reimporting производот не помагаат или.

Исто така, јас бев еден од оние кои донираа пред 3.1.0 е достапен за преземање? Дали ние не би требало да добие попуст при 3.x ќе се појави?

На друго прашање, овде, на свој форум, можете да ми кажете зошто кога мојот јазик е поставување на англиски јазик, гледам сите менија, мислења и слично во Франција? Се обидов да го исчистите колачиња, кеш, освежувачки страница, но ништо не помогна, јас сум уште на француски јазик!

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Последен пат изменето од vBET; 05-11-09 на 16:17.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Исто така, јас бев еден од оние кои донираа пред 3.1.0 е достапен за преземање? Дали ние не би требало да добие попуст при 3.x ќе се појави?
    Ние не објави ништо од сето тоа

На друго прашање, овде, на свој форум, можете да ми кажете зошто кога мојот јазик е поставување на англиски јазик, гледам сите менија, мислења и слично во Франција? Се обидов да го исчистите колачиња, кеш, освежувачки страница, но ништо не помогна, јас сум уште на француски јазик!
    Само кликнете на англиски јазик знаме да се врати на англиски јазик И проверете ја вашата стандардно јазикот на корисникот на корисникот CP - МО сака да биде паметен, па кога некој кажува дека неговата стандардниот јазик е француски тоа ќе му се врати на француски.

Quote Напишано од vBET View Post
    Дури и ако се кандидира на локално ниво, јас сеуште имаат пристап до интернет преку мојата локална форумот ... Но, постои ли начин да се направи оваа работа бидејќи сакам да го пробате пред да замине во живо со него ... Не постои ништо што блокови на форумот. Зошто се додавајќи дека дел за страдање со она што го имам сега и дека интернет е заедничко за форумот? Дали мислите дека не е фер да се обиде тестирање пред да се ризикува работи на живи форумот и пред тоа? И да, 2.x беше работи во ред досега.

Ние не објави ништо од сето тоа
    Па, земаат директно од вашиот пост # 720 на vbulletin.org:

Quote Напишано од NLP-er
    Затоа - секој кој ме донирани во овој проект до овој момент, ќе добие 1 бесплатно користење лиценца и 1 бесплатна кредитна линк отстранување дозвола за 3.0.0
    Ова е некој вид на попуст ... но не нудат оваа за мене уште ... Па како може да се добие уште една бесплатна употреба дозвола и отстранување на лиценцата?

Само кликнете на англиски јазик знаме да се врати на англиски јазик И проверете ја вашата стандардно јазикот на корисникот на корисникот CP - МО сака да биде паметен, па кога некој кажува дека неговата стандардниот јазик е француски тоа ќе му се врати на француски.
    Најдов зошто. Тоа беше додавајќи / fr на крајот, наместо само http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Дури и ако се кандидира на локално ниво, јас сеуште имаат пристап до интернет преку мојата локална форумот ... Но, постои ли начин да се направи оваа работа бидејќи сакам да го пробате пред да замине во живо со него ... Не постои ништо што блокови на форумот. Зошто се додавајќи дека дел за страдање со она што го имам сега и дека интернет е заедничко за форумот? Дали мислите дека не е фер да се обиде тестирање пред да се ризикува работи на живи форумот и пред тоа? И да, 2.x беше работи во ред досега.
    Само затоа што интернет конекција е потребно за овој мод да се кандидира
    За тестирање ве молиме тест форумот не се достапни за јавноста.

Ова е некој вид на попуст ... но не нудат оваа за мене уште ... Па како може да се добие уште една бесплатна употреба дозвола и отстранување на лиценцата?
    Тоа е едноставен - затоа што не ги исполнуваат опишани состојба. Погледни на пораката датум

Најдов зошто. Тоа беше додавајќи / fr на крајот, наместо само vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) - најмасовниот
    Мило ми е што реши ова.

Дали се уште имаат проблем со инсталација? Ако одговорот е да, ве молиме PM ме пристап до Твоето админ ЦП и FTP јас ќе го проверам

Само затоа што интернет конекција е потребно за овој мод да се кандидира
    За тестирање ве молиме тест форумот не се достапни за јавноста.
    Тестирање на форумот локално значи само по себе дека тоа не е шоу за никого!

Како што реков, јас не сум во состојба да ја видите опции за vBet Главни во мојот admincp кога тестирање на мојата локална форумот. За поставување на вашиот пробие на мојот живот форум, и не знам веќе што сум ќе направи со овој, бидејќи јас не навистина го цениме вид на одговори ми даде тука.
    Последен пат изменето од vBET; 06-11-09 на 00:56. Причина: Приватен прашања се пресели на премиерот

Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •