Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Turiu bėdą gyvenimo

Junior Member
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Turiu bėdą gyvenimo

Aš galvoju apie tai, kaip mokama, kai įdiegti nemokamą versiją, tačiau tai buvo problema. Taigi man buvo suteikti atsižvelgiant. Nedaro jokio vertimo. Manau, kad iš vBSEO

"Sintaksės klaida: syntax error, netikėtų T_STRING / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd on line 153 kodas

"Jei esate tikri, spustelėkite galiojančią nuorodą, prašome susisiekti su administratoriumi."

Scenarijus neveikia
    Paskutinį kartą redagavo rosende; 19-05-10 prie 02:36.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašom duoti man turinį iš savo global.php failą aplink linija 834 (kelios eilutės prieš ir po) ir taškas, kuris yra 834. Aš nežinau vB versiją jūs naudojate, todėl negali patikrinti pačiam.

Junior Member
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

versija 3,8,5

vBSEO 3,5 RC1

Išsamiau išsiuntė pm

Prisiregistravo
    Aug 2009

Klausimas apie generuoti išėjimo iš poraštės šablono. Prašome patikrinti, ar ji vis dar egzistuoja jūsų forume, kai vėliavėlės yra Navbar.

Jei taip, tada išjunkite vBET for a moment, ir patikrinti, ar problema vis dar egzistuoja. Jei taip, tai nėra susiję su vBET (vBET nieko nedaro, kai išjungtas).

Jei problema dingsta, kai vBET yra išjungtas, tuomet prašom PM prieigos duomenys Admin CP ir FTP - turėsime pridėti rąstų tikslaus turinio poraštės šablono ir patikrinkite, kas negerai ten.

Junior Member
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

gerai val išsiųstas.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 20-05-10 prie 21:43. Priežastis: URL panaikintos, nes jau į PM

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jūs tiesiog neteisinga Htaccess - prašome sukurti tinkamą vBET taisyklės tinkama vieta. Lygiai taip pat, kaip vadovas apibūdina. Tada viskas bus OK.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •