Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Am probleme de viaţă

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Am probleme de viaţă

M-am gândit la obtinerea plătit când instalaţi versiunea gratuită, dar aceasta a fost o problema. Aşa că am fost da iniţierea. Nu face nici o traducere. Cred că de la vBSEO

"Eroare Parse: eroare de sintaxă, T_STRING neaşteptate în / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Dacă sunteţi sigur să faceţi clic pe un link valabil, Vă rugăm să contactaţi administratorul."

Script-ul nu funcţionează
    Ultima modificare făcută de rosende; 19-05-10 la 02:36.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rog să-mi conţinutul din fişierul de global.php în jurul valorii de linie 834 (câteva rânduri înainte şi după) şi punctul care este 834. Nu ştiu ce versiune vB sunt utilizaţi, deci nu pot verifica eu însumi.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Versiune 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

Detalii trimis pm

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Problema este de aproximativ generatoare de ieşire din şablon subsol. Vă rugăm să verificaţi nu mai există pe forum pentru dumneavoastră atunci când indicatorii sunt puse la navbar.

Dacă da, atunci vă rugăm să dezactivaţi vBET pentru o clipă şi check nu emite inca exista. Dacă da, atunci nu este legată de vBET (vBET nu face nimic când este dezactivată).

Dacă problema dispare atunci când vBET este dezactivat, vă rugăm să detaliu PM Ora de acces la Admin CP si FTP - va trebui să le adăugaţi la busteni conţinutul exact al şablonului subsol şi să verificaţi ceea ce este greşit acolo.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

am trimis bine.
    Ultima modificare făcută de vBET; 20-05-10 la 21:43. Motivul: URL-ul eliminat deoarece deja în PM

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ai gresit doar htaccess -. Vă rugăm să afişezi normele corespunzătoare vBET în locul potrivit. Aşa cum o descrie manual. Apoi, totul va funcţiona OK.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •