Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Nustatyti Forumas Kalba - Visi forumai arba nenurodyta

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Nustatyti Forumas Kalba - Visi forumai arba nenurodyta

Aš savo forumuose, ir jiems tikrai daug kitų yra konkrečioms tarptautinėms Diskusijų forumai su sub kategorijas, ispanų, vokiečių ir tt mėgsta.

Kaip mano forumuose pagrindinė kalba yra anglų, kai aš peržiūrėti šių skyrių ir paspauskite išversti į anglų, nieko nevyksta, kaip scenarijų daroma prielaida, jis turėtų tiesiog grįžti forumuose numatytąją kalbą ir bus tekstas rodomas anglų kalba jau?

Taigi būtų gerai turėti kur visus forumus kaip nustatyti savo numatytąją kalbą, išskyrus atvejus, kai nurodyta galimybe, ir turėti galimybę nustatyti skyriuose forumą panaudoti tai, ką kalba, todėl galite išversti tuos ruožus į savo gimtąja kalba.

Kaip aš žinau, sau, kad tai taip pat padės su moderatoring ne anglų forumuose.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome patvirtinti tai, ką tu kalbi. Papildoma diskusijų vieta, konfigūracija, kur galite pasakyti, kad niekas forume numatytąją kalbą, tačiau kai kurie skyriai yra viena kalba, ir kai yra skirtingų. Rodydamas forumuose ID kiekvienai kalbai. Ar tai teisinga?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Taip matės, kad yra teisinga, todėl, pavyzdžiui:

Forumai
    Naujienos ir pranešimai naudoti numatytąją kalbą (pvz., anglų)
    Diskusijos naudoti numatytąją kalbą (pvz., anglų)

Tarptautinės Diskusijos
    Ispanų kalba (rinkinys Ispanijos numatytąją kalbą)
    Vokiečių (rinkinys Vokietijos numatytąją kalbą)
    Prancūzų kalba (prancūzų numatytąją kalbą)

Tai gali būti pridedamas kaip forumo kategorijoje nustatymas nustatymą naudoti numatytąją kalbą nustatymas arba iš išskleidžiamojo sąrašo pasirinkite kalbą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad mes žinome, ko reikia.

Matau čia klausimas - vertimo išdėstymo (Pasirinktys, bendrauja ir tt). Tiksliau - kai kas nors vyks, spanish, tada vBEt grėsmę viskas kaip ispanų. Klausimas prasideda, kai kas nors turi anglų GUI ir eina į Ispanijos dalis. Tada GUI yra anglų kalba, ispaniškai ir vertimo pranešimus žlugs GUI.

Atkreipkite dėmesį - nebuvau tikrai veikia su tokia charakteristika forumas, tai gal aš praleidžiu kažką. Ar gali man pasakyti, kad vBulletin automatiškai persijungia frazių ispanų, kai kas nors ateina į ispanų sub-forume, ir kai jis bus grįžti prie kai kurių anglų GUI bus automatiškai pereiti į anglų?
    Man tik įdomu, jau buvo numatytos ar turėsime elgtis tam tikru būdu.

Paprasčiausias būdas būtų tiesiog pažymėti visus pranešimus nuo tų Subforumai lang Aš taip pat žr. Klausimais su:
    - Rodomas pagrindinį puslapį (kai sriegis pavadinimų visomis kalbomis yra matomas ir tie neturi langtitle BBCode, kuris leistų nustatyti, kad vertimą reikia)
    - RSS kanalus

Turėsiu omenyje ir leiskite jam augti. Tai gali būti sudėtinga, tačiau taip pat naudojami daugelyje forumų. Atkreipkite dėmesį, kad šiuo metu tai neturi didelio prioriteto. Greičiausiai mes apie tai galvoti intensyviau, kai mes integruoti vBET su vBulletin frazės sistema - tai galėtų išspręsti bent jau pirmasis numeris.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai tikrai pačios prašymu, nes čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Mes turime sprendimą, kuris apima šią poreikius - tai yra, kodėl čia siūlomas atsisakoma. Skaitykite čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 dėl išsamesnės informacijos, kaip ji bus išspręsta. Trumpai tariant - visas forumas turės vieną numatytąją kalbą, ir mūsų robotas bus ženklas, visus senus pranešimus, naudodamiesi kalba, automatinis aptikimas. Tokiu būdu forumų, yra skyriai įvairiomis kalbomis bus galima naudoti vBET - visi pranešimai bus verčiami gerai ir vartotojai galės rašyti bet kokia kalba, bet kurioje vietoje.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •