Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: kaip padaryti, kad visi išversti post ir siūlų struktūra

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Kov 2010

Default kaip padaryti, kad visi išversti post ir siūlų struktūra

padėti geriau kodą
    tai mano kodas pridėta

/ / Papildomas kodas
    $ Alanguages = array ('lt', "MS", "su", "zh-CN,);
    if (! $ archyve) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ archyve);
    foreach ($ alanguages kaip $ language) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Kalba ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ anksto, $ threadrow ["lastpost"], $ Freq);
    }
    }
    / / End papildomas kodas

mano statistika žemiau
    Temas
    89,236
    Nariai
    1,877
    Numatytieji struktūra sukuria apie 2xx.xxx URL
    bet su 5 kalbomis sukurti tik 457.160 URL

tik po, jei visas išverstas ir sukurti URL svetainės schemoje
    jos apie 560.000 URL

Kas negerai su mano kodas
    prašome padėti man
    ačiū

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mūsų integracija kodu tiesiog prideda URL išversti temas. Ir pagal nutylėjimą tik į pirmąjį puslapį siūlų. Mes aprašome, kaip pakeisti kodą taip pat kitų siūlų puslapius, jei norite, kad.

Valstybės puslapiai nėra svarbūs ir mes pataria net blokuoti tuos puslapius robots.txt failas

Jei norite turėti savo Sitemap, taip pat nuorodos išverstas pranešimų, tada prašome naudoti tirpalas žemiau:
    1. Atidaryti failą / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Rasti kodas:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Pateikia:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 04-04-10 prie 13:14. Priežastis: patvirtinta darbo

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Kov 2010

darbo
    ačiū ačiū ačiū
    thankssssssss ******************************

"1 Atidaryti failą / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Aš negaliu rasti ..

Yra tai, kad stiliaus vadovo?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    "1 Atidaryti failą / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Aš negaliu rasti ..

Yra tai, kad stiliaus vadovo?
    Ar turite Sitemap Generator įdiegtas jūsų forumą?

Aš ne turiu sąvokos?

Ar galėtumėte vėl prisijungti mano admin skyrių ir patikrinkite? Aš pranešimas turime kažkoks "klausimas" apie Sitemap, kai mes prisijungti, tačiau mes naudojant vBSEO struktūra teisingai?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš ne turiu sąvokos?

Ar galėtumėte vėl prisijungti mano admin skyrių ir patikrinkite? Aš pranešimas turime kažkoks "klausimas" apie Sitemap, kai mes prisijungti, tačiau mes naudojant vBSEO struktūra teisingai?
    Todėl patikrinkite, ar jūsų administratoriaus skyriuje. Taip pat, jei turite jį įdiegti, tada jūs turėtumėte ieškoti / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php savo forumo katalogas.

Kartais jos lengviau padaryti / parodyti tada pasakyti, ką reikia padaryti. Aš ne idėja, kaip aš labai supainioti, kai kalbama apie šios medžiagos. Aš žinoti, tačiau aš įsigijo 2 licencijos čia ir nei atrodo verta vertė, išskyrus galvos skausmas ir "Google" klaidų. Tai yra programinę įrangą, kuri neturėtų būti įsigyti, jeigu Jūs žinote, kaip redaguoti licencijas ir kodus ir įlaidai juos į darbą. Manau, vbet yra 2 metai nuo metu tikrai teisėtu paruošta paleisti programą, tada gal ji turėtų būti pateikti už sale.I net mokama įlašinus vaisto, kaip aš nieko nežinau apie šį stuff. Aš tikrai reikia ką nors iš vbet praleisti 2 minutes ieškoti mano admin ir gauti dalykų, kaip jie turėtų būti. Turiu tikėjimą vbet "dalykų tiesiog reikia nustatyti, kur ji iš tikrųjų kūrinių.
    Paskutinį kartą redagavo hotslot; 25-04-10 prie 21:15.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kartais jos lengviau padaryti / parodyti tada pasakyti, ką reikia padaryti. Aš ne idėja, kaip aš labai supainioti, kai kalbama apie šios medžiagos. Aš žinoti, tačiau aš įsigijo 2 licencijos čia ir nei atrodo verta vertė, išskyrus galvos skausmas ir "Google" klaidų. Tai yra programinę įrangą, kuri neturėtų būti įsigyti, jeigu Jūs žinote, kaip redaguoti licencijas ir kodus ir įlaidai juos į darbą. Manau, vbet yra 2 metai nuo metu tikrai teisėtu paruošta paleisti programą, tada gal ji turėtų būti pateikti už sale.I net mokama įlašinus vaisto, kaip aš nieko nežinau apie šį stuff. Aš tikrai reikia ką nors iš vbet praleisti 2 minutes ieškoti mano admin ir gauti dalykų, kaip jie turėtų būti. Turiu tikėjimą vbet "dalykų tiesiog reikia nustatyti, kur ji iš tikrųjų kūrinių.
    Atkreipkite dėmesį, kad vBET yra labai lengvas ir montavimas yra trivialus. Nėra jokio failo leidimas įdiegti vBET.

Integracija su įvairių įskiepių priklauso nuo tų įskiepių galimybes. Jei kuri nors integracijos leidimas yra būtinas, tai tik reiškia, kad įskiepiai, kuri yra integruota, yra silpnas taškas remti papildomų funkcijų. Jūs galite rašyti vBSEO komanda, jei manau, kad jie padarė produktas silpnos integracijos galimybės (nėra kablių) ir norite paklausti apie tai, kaip pagerinti. Mes tik atsakingas už mūsų kodą ir sprendimai integruoti tuos, kurie ne galvoti apie tai. Mes negalime pasakyti vBSEO komanda padarė pakeitimų, ir kad jų produktas būtų atvira papildomų funkcijų (iš tikrųjų, mes tai padarėme - jie nenori turėti savo produktą atidaryti naujas funkcijas).

Grįžtant į klausimą - kas yra problema? Jūs esate teigdamas, kad mūsų darbuotojai turėtų padėti jums gauti ką veikia, kaip jie turėtų būti, bet jūs niekada papasakojo, kas neveikia tinkamai. Kaip suprantu norėjo rasti failo, nes kai klausimas rūšiuoti generatorius. Taigi, kas yra problema?
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 25-04-10 prie 21:30.

Ačiū už atsaką. Aš tiesiog noriu visus išversti pranešimus ir temas Sitemap ir, jei įmanoma, tai turėtų būti padaryta diegimo metu arba spustelėkite mygtuką parinktį admin skyriuje todėl nereikia nieko taisyti. Ar Jūs patarsite Geografinė paskirties žiniatinklio tvarkytojams kiekvienai kalbai? Taip pat jums rekomenduojame pridėti rss feed / Sitemap kiekvienam Webmaster Tools kalba?

Tai kodėl aš nori pagalbą visiems išversti po Sitemap, todėl tai gali būti ne problema.

šiltas dėl
    Paskutinį kartą redagavo hotslot; 25-04-10 prie 21:55.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •