Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2024

Tema: Daug problemų diegiant ant vbulletin 5

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Taip mes išbandėme vBET dėl vB 5.1.9. Įtariu, kad tai yra problema su serverio konfigūracija. Pabandykite naudojant toliau-PSO. Jei baigus .htaccess, pamatysite balta puslapių, pabandykite išjungti vertimo paslaugų teikėjai AdminCP -> vBET -> vertimo paslaugų teikėjų prieinamumą. Ar turite mod_rewrite įjungtas?
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 01-10-15 prie 18:52.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2015

Dėl vertėjų paslaugų teikėjų tik "google" buvo aktyvūs nuo pradžios.
    mod_rewrite yra įdiegta pagal nutylėjimą apache
    dso išskyrus iš baltos simbolių, suteikia man klaida Warning: Cannot modify header information - headers jau išsiųsti .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 223

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jūs išbandyti savo DSO po paskutinio mano posto? Aš pataisyta šiek tiek vienas vBET failą, ir aš norėčiau pamatyti, jei PSO darbą. Šį įspėjimą ir baltas puslapis yra žinomos problemos, kurių sprendimas varantys turėtų būti lengviau.
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 02-10-15 prie 08:24.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2015

DIRBO.

vienas klausimas, sould aš palieku linijos, jūs mane nusiuntė ignoruoti url?
    taip pat, kai aš pasirinkite kalbą kodavimas turi būti nustatyti naršyklę, kad "unicode", kad būtų galima parodyti teisingą simbolių. Ar yra būdas rodyti išverstas kalba be reikia pasirinkti kodavimo naršyklės?
    Paskutinį kartą redagavo rafail; 02-10-15 prie 11:24.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Neišimkite ignoruoti URL. Tai leidžia jūsų priedai nebus išanalizuotas. Jei matote baltą puslapis jums nereikia pakeisti serverio konfigūracijos, baltuosiuose puslapiuose paprastai reiškia, kad turi problemų su ryšio vertimo paslaugų teikėjas.
    Jau žiūriu ir bandymai, ženklų kodavimo klausimai.
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 02-10-15 prie 11:33.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2015

Taip pat išverstų puslapių vaizdo attachemnts nerodomi. prašome patikrinti, ar taip pat

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2015

Pakeičiau Kalbos ir frazes>Kalba valdytojas>redaguoti ir tvarkyti "HTML ženklų Rinkinys" į "UTF-8" ir kodavimo problema išspręsta.
    Vienintelė problema dabar yra tai, kad priedai nėra rodomi išverstų puslapių

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Tu gali parodyti tokią nuorodą, jei priedai yra rodomas ne išversti puslapį, ir ten, kur jos nėra rodomi išverstą puslapį?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugsėjis 2015

Aš fiksuotų priedų, daryti remonto priedų lenteles (admincp>remonto/optimizuoti lentelėse)

Mano išvada (visiems vb5 vartotojams, kad norite įdiegti šį įskiepiai savo forumuose):

Šis addon turėjo kai kurių diegimo problemų, kad buvo nustatyta, su "Marcin Kalak" Pagalba (didelis Ačiū)

Įdiegti ją į Vbulletin 5.1.9 jums reikia redaguoti "/core/includes/config.php", pridedant gale eilutę:
    $ Config ['Įvairūs'] ['admincpdir'] = 'admincp ";
    PHP procesorius turi "DSO" , o ne "CGI". Todėl, jei jūs turite "cgi" tu turi chage tai, kad "DSO" dėl savo serverio. Dėl WHM cpanel, jis gali būti pakeistas nuėjus į "Paslaugos sąrankos>Sukonfigūruoti PHP skelbimų SUExec" Ir pasirinkti ten "PHP 5 Tvarkytojas" į "DSO"

.Htaccess turėtų turėti pradžia šias eilutes:
    RewriteEngine on
    Funkcijos FollowSymLinks

RewriteRule archyvas / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Language = $ 1 [L, QSA]
    Ir tuo pabaiga šios eilutės:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Nukreipti =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|prisijungti|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?nukreipti=$1 [L,QSA]
    Jūs privalote pridėti įtraukti į "AdminCP->vBET->Vertimo Funkcijos->Ignoruoti Url":
    /filedata/
    /parsiuntimo
    /image.php
    Ir nueikite į "Admincp>Kalbos ir frazes>Kalba valdytojas>redaguoti" ir redaguoti "HTML ženklų Rinkinys" į "UTF-8"

Ir Vbet Išversti įskiepiai dirba ant Vbulletin 5.1.9
    REDAGUOTI 27-12-15: po to, kai geriau patikrinimus, radau daug problemų, puslapius, net ir išversti daug db klaidų įvyko....
    Paskutinį kartą redagavo rafail; 27-12-15 prie 14:47.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Džiaugiuosi, kad aš jums padėjo. Kitame laidos vBET nebus būtina pakeisti config failą.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •