Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Klaidas 404

Default Klaidas 404

Aš, kai URL yra "arba%, jie sukuria Klaida 404 išverstų puslapių. Ar yra koks nors būdas išpardavimas šių simbolių,?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tiesiog patikrinti mūsų serveryje ir jis veikia gerai (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Prašome įsitikinti, kad jūs naudojate naujausia versija, vBET. Patikrinkite ar jūsų vBSEO konfigūracija yra tinkama integracijos instrukcijas README.html iš vBET paketą. Jei po, kad problema vis dar egzistuoja leiskite mums žinoti ir atsiųsti papildomos informacijos pagal PM.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai. Atradau, kad jūsų serveryje klausimas buvo tiksliai% pobūdžio. Ir atrodo, kad kai jis buvo įtrauktas kažkas sudužo. Htaccess perrašymas lygio. Jis net nebuvo tinkamai nukreipti į vbenterprisetranslator_seo.php, taip vBET buvo net dar nedalyvauja. Žinau, kad ji dirbo be vertimo, bet, atrodo, kad kai peradresavimo parametrai ir% į URL ji neveikia anymore jūsų serveryje.

Pjovimo% pobūdžio nėra išverstas nuorodą klausimas išspręstas. Aš jau jį į savo serveryje. Tirpalas yra redaguoti savo pobūdžio pakeitimo / Include / config_vbseo.php. Taigi, jei ji buvo tuščias, prieš tai atrodys taip dabar:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 24-02-10 prie 22:12.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •