Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: DBSEO parama

Junior Member
    Prisiregistravo
    2012 M. vasaris

Default DBSEO parama

Labas

Aš VBSEO tol, kol ji neseniai buvo neprisijungζ ir nesiruošia būti remiami nebėra.

Aš dabar jau kaip atrodo tik gera alternatyva naudoti DBSEO

AR yra būdu galime dirbti kartu, kad rasti būdą, kaip palaikyti DBSEO url's VBET kaip aš noriu naudoti tiek įskiepių. Džiaugiuosi galėdamas padėti bandymas, t. t.

VBSEO buvo daug modifikacijų būtinos VBET dirbti teisingai.

Jis bus tas pats DBSEO? Jei taip galite duoti man žinoti, kas daugiausia nerimą kelia, kad aš galiu pasistengti, kad pakeitimai dėl mano bandymų aikštelėje, jis veiks.

ačiū

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jokių integracijos reikia. Taip pat prašome pažvelgti į mūsų readme failą, nes nėra tam tikrą informaciją apie konfigūraciją su draugiškas URL.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš norėčiau pamatyti ši integracija taip pat.

Junior Member
    Prisiregistravo
    2012 M. vasaris

Labas

man reikia naudoti dbseo esamą url struktūrą buvo saugomi. Mano rankingach ir kt svetainės yra priklausomi nuo šių URL laikomi arba teisingai 301 naujiesiems URL. DBSEO tai daro ir kaip toks aš turi užtikrinti ja naudotis.

Aš atidaryti naują temą dabar, kaip aš ką tik įdiegta pilna vbet ir dabar nė viena iš vertimo darbas ne visiems.

Jis buvo iš dalies darbo su nemokama versija, bet ne pro dėl tam tikrų priežasčių.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šiuo metu mes nesate ketina integruoti su dbseo. Supratau, kad norite išsaugoti savo URL struktūrą. Jūs galėtų patikrinti šių draugiškų URL laikyti jį. Gal dbseo veikia panašiai.

Jei ne tada pabandyti jį integruoti save dėl savo pačių rizika, tačiau Turėkite omenyje, kad jei pakeisite vBET kodas tada jums teks pakeisti jį vėl po kiekvieno vBET atnaujinimo.

Nežinau kaip tiksliai dbseo darbų. Tai darbo plugins ar kaip vBSEO įtraukia visą duomenų valdytojas. Jei jis veikia panašiai kaip vBSEO tada galėtų pagrįsti vBSEO integracijos pavyzdys. Bet kokiu atveju jei norite tik turėti darbo SEO nuorodos tai turėtų būti gana paprasta. Jei norite, kad turite išversti URL - tai gali būti labiau sudėtinga.

Junior Member
    Prisiregistravo
    2014 m. gegužės

Vis dar nėra planuojama remti šį DBSEO integraciją? Aš noriu pagal mod bet negalima įdiegti, jei ne.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Šiuo metu mes ne planuoja ją palaiko. vBulletin yra savo gimtąja draugiškas URL. Tai kas gatavo vBSEO ir kitų įskiepių, kurie suteikia funkcija, kuri jau yra įtraukta mirti, arba bus naudojami retai. Todėl mes nemanau, kad rinkoje būtina ją palaiko.

Junior Member
    Prisiregistravo
    2014 m. gegužės

Atrodo, kad daugiau nei draugiškas URL. Turiu įdiegta gana didelis užimtumo forumas DBSEO.

Žmonės kaip aš, kurie ieško techninių sprendimų padidinti srautą, ypač žmonių, norinčių praleisti šiek tiek pinigų, mes pasistengsime ją vistiek. Mes taip pat pažvelgti į dalykus, kaip ir savo mod per. Tačiau jos nesuderinamos. Aš esu gana įsitikinęs, kad jūs neteksite Klientai.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už jūsų nuomonę. Šiuo metu mes ne planą remti DBSEO.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Quote Originally Posted by siparker View Post
    man reikia naudoti dbseo esamą url struktūrą buvo saugomi. Mano rankingach ir kt svetainės yra priklausomi nuo šių URL laikomi arba teisingai 301 naujiesiems URL. DBSEO tai daro ir kaip toks aš turi užtikrinti ja naudotis.
    Tai. Kadangi vbseo nebėra palaikomas bent turime 301 galima išversti URL į naujus, po perėjimo prie DBSEO.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •