Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 15

Тема: DBSEO поддръжка

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Feb 2012

Default DBSEO поддръжка

Здрасти

Използвах обяви, докато тя наскоро отиде офлайн и не ще да се поддържа повече.

Аз вече няма да се използват DBSEO, тъй като изглежда, че само добра алтернатива

Има ли начин можем да работим заедно, за да намери начин да подкрепят DBSEO url's за VBET, както аз искам да използвам и двете плъгини. Аз съм щастлив да помогна с тестове и др.

В VBSEO имаше много промени, необходими за VBET да работи правилно.

Ще бъде същото за DBSEO? Ако е така може ли да ми знаят какви са основните проблеми, така че мога да опитам да направите промените на моя тест сайт, така че ще работи.

благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тъй като имате VB4.x предлагаме да използвате приятелски URL адреси - тя е включена в vB и ви дава SEO приятелски връзки кой софтуер поддържа в vBET. Така че, моля, просто конфигурирайте вашия vB да използва приятелски URL адреси и vBET автоматично ще преведе тези, Не интеграция нужда. Също така, моля погледнете нашите readme файл, защото има някаква информация за конфигурация с приятелски URL адреси.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Бих искал да видя тази интеграция както извор.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Feb 2012

здрасти

Имах нужда да използват dbseo за осигуряване воденето на съществуващата структура на URL адреса. Моят класиране и т.н. за сайта са зависими от тези URL адреси се отглеждат или правилно 301 към нови URL адреси. DBSEO прави това и като такива трябва да се гарантира, аз го използвам.

Аз ще се отвори нова тема сега като току-що инсталирана пълната vbet и сега никой от преводи работата на всички.

Тя е частично работи с безплатната версия, но не pro по някаква причина.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент ние не планираме да се интегрират с dbseo. Аз разбрах, че искате да запазите вашия URL структура. Можете да тествате тези приятелски URL адреси да го. Може би dbseo работи по подобен начин.

Ако не тогава можете да опитате да интегрират себе си на свой собствен риск, но да знаете, че ако промените кода за vBET тогава ще трябва да го промените отново след всяка актуализация на vBET.

Аз не знам как точно работи dbseo. Е то работи с плъгини или като обяви добавя предно контролер. Ако той работи подобно на обяви след това можете да базирате върху обяви интеграция като пример. Все пак, ако искате само има работа SEO връзки това трябва да бъде доста лесно. Ако искате, че са преведени URL адреси - това може да бъде по-труден.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2014 г.

Има ли все още няма планове да подкрепят тази DBSEO интеграция? Искате мод, но не мога да го инсталирате, ако тя не.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент ние не планирате да го подкрепят. vBulletin има своя собствена роден приятелски URL адреси. Това е това, което завършен обяви и най-вероятно други плъгини, които дава функционалност, която вече е включена ще умре, или ще се използва рядко. Така че ние не мисля, че има нужда на пазара да го подкрепят.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2014 г.

Тя изглежда да направи повече от приятелски URL адреси. Имам DBSEO, инсталирани на един доста голям/зает форум.

За хора като мен, които търсят технически решения за увеличаване на трафика, особено хора, готови да похарчите малко пари, ние ще го опитам все пак. Ние ще разгледаме неща като вашия моден твърде. Въпреки това те са несъвместими. Аз съм доста сигурен, вие ще загубите клиенти.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за вашето мнение. В този момент, ние не планират да подкрепят DBSEO.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от siparker View Post
    Имах нужда да използват dbseo за осигуряване воденето на съществуващата структура на URL адреса. Моят класиране и т.н. за сайта са зависими от тези URL адреси се отглеждат или правилно 301 към нови URL адреси. DBSEO прави това и като такива трябва да се гарантира, аз го използвам.
    Това. Тъй като обяви не се поддържа ние най-малко нужда от начин за 301 преведени URL адреси на нови, след преминаването към DBSEO.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •