Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Talpyklos užklausas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Talpyklos užklausas

Aš paėmiau mano lėtai užklausas prisijungti ir aš matau tai, kaip ši:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    Ar yra kokiu nors būdu į talpyklą užklausos panašaus? Šios užklausos įkelti beveik kiekvieno puslapio apkrova.

Taip, aš neturiu Svečių cache.
    Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 22-02-14 prie 17:03.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Taip pat, jei skaičiuoti papildomą šių klausimų, yra šią pastabą: "Neįmanoma kai pastebėjau po svarstymo const lenteles"

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome grįžti į Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache galite nustatyti ten naudojimo atminties talpyklos (4 varikliai palaiko: Memcache, APC, XCache eAccelerator).

Ar tai atitinka jūsų poreikius?

PS.
    Vienas klausimas - kas yra laiko vienetas užklausos kartą jūsų ataskaitoje?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Neturi atminties talpyklos funkciją kaip įprasta talpyklos, bet ir duomenys saugomi atminties? Kad užkirstų kai kurie iš jų?

Užklausos laikas yra nurodytas pirmąją žinutę prieš užklausą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Naudojant Svečių Cache bus galutinai pašalinti daug užklausų, nes svečiams rezultatai bus saugomi paprastas HTML failus ir transliuojamas iš failų (kol failas baigiasi - tada atnaujinamas).
    Svečių Cache panaikins daug užklausų, nes dauguma eismo forume yra iš Svečių (įskaitant vorai).

Aš ką tik patikrino mūsų šaltinių apie atminties talpyklą. Ji bendradarbiauja su mūsų Svečių Cache - Taigi vėliausiai naudotų rezultatai bus priimamas atminties ne iš failo. Šiuo atveju tai nebus pašalinti klausimψ (Svečių Cache jau padarė).
    Dar vBulletin pati prisimenu (nežinote) palaikomas atminties talpyklą ir gal tai bus pašalinti kai kuriuos klausimus.

Aš žinau, kur yra išvardytos užklausos laikas - aš klausė apie laiko vienetas. Galbūt aš ne aišku - kas yra laiko vienetą? (s, ms, ns?)
    Mes turime indeksai mūsų talpyklos stalų, laikas turėtų būti trumpesnis.

Taip pat galite pabandyti išjungti parinktį Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. Kai išjungtas, tada užklausos bus paprasčiau (ne atsižvelgdamas iš serie), bet ten bus daug daugiau užklausų (kažkas kažkas) - galbūt jūsų forumas bus geriau užklausa dažniau.
    Pavyzdžiui - pažiūrėjus į jūsų rezultatus jums turėjo 3 užklausų, kurios buvo 22 rezultatus. Jei uždrausite atsižvelgiant rezultatus grupėse tada turėsite 22 užklausų duoti 1 rezultatas, tačiau užklausos bus lengviau (paprastesnis "Kur" skyrius) taip pat greičiau. Jei turite duomenų bazę į kitus serverį tada galutinai neturėtų bandyti tai. Veiksmą, kontrolės išplaukia iš localhost, tada gal pamatysite gerinimo. Negaliu pasakyti - reikia patikrinti.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 28-02-14 prie 22:43.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Gerai, ačiū už paaiškinti. Aš naudoju Svečių talpyklą ir atminties talpyklą (xcache), bet aš vis dar nustebino tuo, kaip daug pasirinkti ateina iš duomenų bazės.

Pirmiau laiko vienetas yra per kelias sekundes.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Jis paėmė savo duomenų bazės 14 sekundžių užklausą? tikrai? Tai galutinai kažkas negerai ten. Prašome pabandyti jį sutvarkyti lenteles iš administratorius CP, gal yra kažkas negerai. Tai neturėtų užtrukti taip ilgai - tie duomenys yra indeksuoti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Turiu jausmas, kad kai kurios lentelės fiksavimo ir/arba laukia užklausos talpyklos, todėl jie yra taip ilgai, kad būtų galima vykdyti. Nekalbant apie aš galėčiau naudoti šiek tiek daugiau atminties savo duomenų bazės serverio - aš dirbu, taip pat.

Prisiregistravo
    Aug 2009

vBET yra naudojant talpyklos lenteles be jokių operacijų (MYISAM), todėl blokuoja neturėtų būti problema. Galbūt jūs nutraukėte indeksus ir MySQL daro visą paieškos. Dar kartą prašome naudoti savo administratorius CP remonto visų jūsų lentelės ir rodyklės)Admin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •