Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 15 123 ... PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1050

Tema: Žinia iš webmasteris įrankiai dėl neteisingos rel-atsarginius žymenys

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Žinia iš webmasteris įrankiai dėl neteisingos rel-atsarginius žymenys

Gerbiamieji webmasteris,

Pastebime, kad dėl daugelio puslapius į Jūsų svetainės rel-atsarginius-hreflang įgyvendinimas yra neteisingas. Pavyzdžiui:

Ypač, atrodo, kad yra problema su trūksta arba netinkamo dvikryptė susieti (Kai puslapis A nuorodos į puslapį su hreflang B, turi būti nuorodą atgal iš B į A,). Kai mūsų algoritmai aptikti prieštaringus signalus kaip apie šių puslapių, jie gali priimti sprendimus, ir aukšto rango indeksavimo neatitinka ką jūs.

Norėdami daugiau sužinoti apie rel-atsarginius-hreflang, žr. Pagalbos centre: Https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Jei turite klausimų apie tai, kaip išspręsti šią problemą, apsilankykite mūsų pagalbos forumas:

Google grupių

Nuoširdžiai,
    Google paieškos kokybės komanda
    Tai be abejo, kadangi išverstas URL nėra įtrauktos į žymenys. Papildoma galimybė gali būti tik išjungti vertimo URL? Manau, kad tai išspręstų daug problemų mane.
    Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 26-10-13 prie 13:14.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai nėra apie vertimo URL. Tai tik apie Hreflang į Atsarginius Nuorodą, Jūs paprasčiausiai galite jį išjungti, Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kad išjungus vertimo URL bus blogos įtakos jūsų SEO (trūksta išverstas kelis raktažodžius URL), todėl rekomenduojama daryti. Jei vis dar nori, tada užtenka ne integruoti su vBSEO jei nuorodos pagamina vBSEO (blogų dalykų gali įvykti - tai nėra konsultavo ir išbandyta). O jei gimtoji draugiškus URL užtenka išjungti kai kurie kabliukai (tas pats dalykas, mes tik dabar, kai reikia pateikti duomenis).

Taip pat Marcin patikrins kaip Atsarginius Gaminamos dabar. Padarėme pakeitimų anksčiau ir dabar svečiams URL vėliava jau yra sukurta į dangų, taigi, ne žemės ūkio nutinka (už laivo žurnale vartotojams tai neturi prasmės ir geriau atlikti tik perorientuoti jei kada kalbos perjungimas atsitiks tokiems vartotojo). Bet galbūt mes pamiršome apie Atsarginius. Mes patikrinsime tai mūsų pusėje. Dabar tai yra paprasčiausias jums tik išjungti.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 29-10-13 prie 00:46.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Prašome pateikti nuorodos į svetaines, kuriose alternatyvios žymenys nesutinka tarpusavyje.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš niekada neturėjo patekti URL yra versti tinkamai vėliavos nuorodos. Čia, yra puslapis kur tai vyksta: Galaxy 3 pastaba: išjungti 'mano žurnalas'?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Gerai, mes dirbame šiuo klausimu.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

FYI, aš atnaujintas iki naujausios versijos, yandex, užsikabinęs ir ir aš vis dar negali gauti vėliava arba iš naujo keisti nuorodos išversti. Mano talpyklos visų įjungta ir Svečių talpyklos yra nustatyta kaip timeout 3600 sekundžių.

Štai pavyzdys, puslapis, kuris buvo išverstas, bet vėliava nuorodos ar pakaitinis narys žymelę nuorodos nėra susijusios kaip išversti URL:
    How-to: *** Galaxy S4 Mini: perkelti kontaktus iš yra *** apsistoti SGS4 Mini

Ispanijos puslapyje pateikiamos nuorodos į
    [url = http://cellphoneforums.net/es/ ***-galaxy/t365916-***-galaxy-s4-mini-transferring-contacts-***-sgs4-mini.html](Espa

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

gerai, jus vaikinai tikrai reikia ką nors apie savo žodį filtrai...

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

pvz. naudojant aukščiau susiję puslapis:

Galaxy 3 pastaba: išjungti 'mano žurnalas'?

susiję Ispanijos puslapis:
    [url = http://cellphoneforums.net/es/ ***-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html](Espa

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Ar esate įgalinę Naudoti duomenų bazės talpyklą ir išjungti valymo talpyklos AdminCP -> vBET Cache -> duomenų Bazės Talpyklą?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Ar esate įgalinę Naudoti duomenų bazės talpyklą ir išjungti valymo talpyklos AdminCP -> vBET Cache -> duomenų Bazės Talpyklą?
    Taip ir taip

Pradžia 15 123 ... PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •