Gal vertimas yra ne vyksta, aš nežinau, bet 5 kartą aš nesu su prašymu pakeisti nieko su produktu. Aš tiesiog prašau jus man pasakyti, kas yra Išdaužti 4.1.12!
Gal vertimas yra ne vyksta, aš nežinau, bet 5 kartą aš nesu su prašymu pakeisti nieko su produktu. Aš tiesiog prašau jus man pasakyti, kas yra Išdaužti 4.1.12!
Jūsų versija Vb tvarką kabliukų yra bloga. Pagal naujausią Vb šią problemą neatsitiks. Tai nėra klausimas susijęs su vBET, bet su VB. Mes remiame vBET ir jo integracija su naujausią Vb ir kitų priedų.
gerai. Kuris kablys ar jums nuorodą į? Aš ištirti class_bootstrap.php ir parse_template/process_templates_complete kabliukai būtų toje pačioje vietoje – 4.2.2 tai 4.1.12. Tas pats taikytina ir global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown ir jų atitinkamus failus.
žinau.
Gerai, aš atnaujinti iki 4.2.2, nes aš pavargau laukti atsakymo. Dabar turiu visa nauja nustatyti problemų: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-URL.html
gerai. Aš atsakymas jums į tą temą.
Ačiū. Šios problemos buvo ištaisyta.
Dabar, jei aš esu trūksta kažko, aš vis dar nematome vėliavų ir rel-atsarginius žymenys verčiamas. Jie lygiai taip pat jie buvo apie 4,2 .2 dėl 12.4.1 .
Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 14-12-13 prie 14:34.
Gerai. Mes dirbame ir bandymo šį klausimą.
Gerai. Radau sprendimas. Kabliukai, seka yra kitokia nei mūsiškė jums, nors tuo pačiu versija VB.
Greitai nustatyti už šį klausimą:
- Eiti į AdminCP->Plugins & Produktai->Plugin Manager->Produkto : vB Įmonės Vertėjas
- Redaguoti papildinys Versti nuorodą į projekcinį aparatą
- Keisti Kablys vietovę į Fetch_threadinfo
- Pakeisti php kodas šiuo kodas:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Išsaugoti papildinys.
Po kliringo svečias podėlio alternatyvių žymenys turi būti išversti teisingai.
Džiaugiuosi, kad mane jums padėti.
Aš vis dar ieškome priežastis kitą pavedimų vykdymo.