Možda prijevod ne prolazi, ne znam, ali za 5. put ne tražim da išta promijeniti s proizvodom. Ja jednostavno tražim da mi reći što je razbijanje u 4.1.12!
Možda prijevod ne prolazi, ne znam, ali za 5. put ne tražim da išta promijeniti s proizvodom. Ja jednostavno tražim da mi reći što je razbijanje u 4.1.12!
U Vašem verziji VB bi od kuke je loše. U najnovijoj verziji VB taj problem ne pojavljuje. Ovo nije pitanje vezano uz vBET, ali s VB. Podržavamo vBET i njegovu integraciju s najnovijom verzijom VB i drugih dodataka.
Ok. Koji kuka se to odnosi? Ja sam pregledao class_bootstrap.php i parse_template / process_templates_complete kuke su na istom mjestu u 4.2.2, jer je u 4.1.12. Isto vrijedi i za global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown i njihove odgovarajuće datoteke.
Znam.
Dobro, ja sam update na 4.2.2, jer sam bio umoran od čekanja na odgovor. Sada imam cijeli novi set problema: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
OK. Ti odgovorio sam na tu temu.
Hvala. Ta pitanja su ispravljene.
Sada, osim ako sam nešto nedostaje, ja još uvijek ne vidim zastave i rel-alternativni oznake prevode. Oni su baš kao što su bili na 4.2.2 i na 4.1.12.
Zadnji uredio tavenger5; 14-12-13 na 14:34.
OK. Radimo i testirati ovaj problem.
OK. Našao sam rješenje. Slijed kukama u vas razlikuje od našeg, iako imamo istu verziju VB.
Quick fix za ovo pitanje:
- Idi na Plugins -> AdminCP & proizvodi -> Plugin Manager -> proizvod: vB Enterprise Prevoditelj
- Uredi plugin Prevoditelj link na konac
- Promijeniti Kuka mjesto na fetch_threadinfo
- Zamijenite php kod na ovom kodu:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Spremi plugin.
Nakon brisanja gost cache memorije alternativne oznake treba ispravno prevedena.
Drago mi je što sam vam pomoći.
Ja sam još uvijek u potrazi za uzrok drugačiji izvršavanja naloga udicu.