Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Cituojant klausimai

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Default Cituojant klausimai

Kai kas nors atsako surinkimas, matau kad kabučių verčiami, bet atsakymas yra taip pat (bet paspaudę "žemyn" rodyklė nerodo neišverstas atsakymas). Ar yra kokiu nors būdu aš galiu padaryti, kad citatos nėra išverstas, arba spustelėdami rodyklę žemyn visada rodo neišverstas tekstą be problemų, net jei citatos yra?

Pavyzdžiui:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Manau, tai turėtų būti lengva ir paprasta nustatyti mano gale. Būtume dėkingi už visokeriopą pagalbą.

Dėkojame,
    gopalmm2

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jei norite, kad tekstas buvo neišverstas į vartotojo pranešimas, įveskite jį notranslate BBCode)http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Nah, tai nėra kas klausimas yra. Patikrinkite nuorodą ir paspauskite antrą "žemyn" ten. Antgaliai nerodo neišverstas tekstą naudojant VB's teksto Citavimas. Pabandykite skaityti mano postą dar kartą. Kai aš sakau citatos, reiškia VB citavimo atsakyti. Atsiprašome už nepatogumus.

Dėkojame už jūsų pagalbą.

Narys
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Kažkodėl atrodo, kad dabar... Nesate tikras, ar jūs fixed it man, bet problema buvo išspręsta.

Dėkojame,
    gopalmm2

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Aš džiaugiuosi jums išspręsti klausimą.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų