Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Email google

Default Email google

Mano vardas Adam Feldmanu, ir aš esu "Google" produkto vadybininkas. Matau, kad jūs užsiregistravote Google AJAX API raktą prieš kurį laiką ir kad jūs turite svetainę ar taikymo, kad serverio pusėje klavišą (ramus) prašo.

Siekiant padėti išvengti teisėtų užklausas, kilę iš vieno IP adreso klasifikuojami kaip automatinių užklausų, mes dabar siūlome naują URL parametras, kuris gali būti naudojamas nustatyti galutinio vartotojo, kuris paprašė užklausą. Jums priminti, kad mūsų Naudojimo sąlygos reikalauja, kad kiekvienas API prašymas dėl galutinio vartotojo veiksmų vardu, ir šis naujas parametras "userip", turėtų būti įtrauktos su visais serverio pusėje prašymus padėti užtikrinti, kad jūsų naudojimo API nėra klaidingai identifikuoti kaip piktnaudžiavimą.
    Ar tai papildomas vbet?

Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš ką tik gavo tą patį e-paštą. Kadangi TL artimųjų yra nauja funkcija API, aš abejoju su vBET dar.

Aš irgi gavau šį laišką, ką turėčiau daryti?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jis nėra įtrauktas, mes negalime nuspėti ateities, ir pridėti kažką, kas neegzistuoja, gamybos metu

Ką turėtumėte daryti - tiesiog laukti naujų išleidimo, mes ten rems Nėra skubėti - ji nėra būtina.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Mar 2014

Tai tikrai geras ženklas gauti "Gmail" su skelbti savo sąskaitą.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •