Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Гоогле-маил

Default Гоогле-маил

Моје име је Адам Фелдман, и ја сам менаџер производа на Гоогле. Видим да сте се пријавили за кључ за Гоогле АЈАКС АПИ-пре извесног времена и да имате сајт или апликација чинећи коришћење тог тастера у страни сервера (миран) захтева.

Да би се спречити легитимне упити који потичу од једне ИП адресе да буду класификовани као аутоматизоване упита, сада се нуди нови УРЛ параметар који се може користити за идентификацију крајњег корисника који је захтевао упита. Ви ћете подсетити да наше Услове коришћења захтева да сваки АПИ-захтев се на име крајњег корисника акцију, и овај нови параметар, 'усерип ", треба да буде укљуцена у све серверске стране захтева да бисте обезбедили да ваш коришћење за АПИ није грешком идентификован као злоупотребу.
    Да ли је то додато у вбет?

Хвала

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Управо сам добио исту е-маила. Пошто пролази ИП нова функција АПИ-ја, сумњам да је укључен вБЕТ још.

И ја сам добио ову поруку, шта да радим?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Није укључен - нисмо у стању да предвиди будућност и додати оно сто је не постоји у време производње

Оно што треба да урадите - само чекамо ново издање, ми ћемо га подржати ту Нема журбе - то није потребно.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мар 2014
    Поруке
    2

Stvarno je dobar znak za dobivanje Google mail izdavanja računa.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •