I purtchased vbet amžiaus atgal bet sustabdytas, naudojant jį dėl kokios nors priežasties negali prisiminti. Nusprendė atnaujinti mano licencija ir įdiekite jį dar kartą tik rasti kad viskas pasikeitė, ir aš nesu įsitikinęs, Įdiegiau jį teisingai. Buvo išvežti visus numatytuosius parametrus, microsoft vertimo, kaip rasti dabar yra mokesčiai už kai kurių, ir aš gaunu Nr traanslations, nesvarbu, kokia vėliava, spustelėjus. Ar yra kažkas dar reikia padaryti? Aš ieškoti, bet rasti sunku rasti informacijos aš po
Mano forumas Digiscrap forumas
Iš anksto thanx
Lissa
* Redagavimas, aš vertimai į darbą po rasti pranešimą, kad padėjo, tai yra ne versti žinutes, kai pateikti bandymo, nors registruoti, kad daugiau ieškoti manęs nebent kas nors yra patogu padėti
n/m buvo pašalinta tai ir kitos $30 ožiai žemyn kanalizacija. Instrukcijos yra prastos geriausiu ir paskutinė šiaudai buvo rasti, kad daug papildomų vartotojų grupės buvo įtrauktas, kuris galėtų padaryti daug daugiau darbo man su, photopost diegimo teises. Galų gale nusprendė, jis nebuvo verta problemψ, Atsiprašome