Unë purtchased moshave vBET më parë, por u ndal duke e përdorur atë për çfarëdo arsye unë nuk mund të mbani mend. Kam vendosur të rinovojë licencën e mia dhe të instaloni atë përsëri vetëm për të gjeni gjithçka që është ndryshuar dhe unë nuk jam i sigurt se unë kam instaluar atë të saktë. Unë kam lënë të gjitha cilësimet e parazgjedhur për përkthim Microsoft si unë gjej tani nuk janë tarifat për disa, dhe unë jam marrë asnjë traanslations pa marrë parasysh se çfarë flamurin klikoj. A ka diçka tjetër unë duhet të bëni? Unë kam qenë në kërkim por gjetja e të vështirë për të gjetur informacionin që unë jam pas
Forum ime është Digiscrap Forumi
Thanx in advance
Lissa
* Edit, kam marrë përkthime të punuar pas gjetjes së një post që ndihmoi, ajo nuk është përkthyer postimet kur kam bërë një post provë pse kërkoni aq shumë për mua nëse dikush është i dobishëm për të ndihmuar
n / m kam uninstalled këtë dhe një tjetër $ 30 bucks poshtë ikjen. Udhëzimet janë të varfër në të mirë dhe kashtë fundit u gjetur se e Anëtarëve shumë shtesë ishin shtuar e cila do të kishte bërë punë shumë më tepër për mua me lejet e instalimit Rinise Shqiptare. Në fund kam vendosur se nuk ishte me vlerë sherr, sorry