Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1919

Tema: Kovoja iš naujo įdiegti VBET

Mes tik baigė, diegiant vBulletin 4.2 (atnaujinimas iš V3). vBulletin, pati atrodo, kad darbo baudą.

Mes įdiegta VBET yra 4.4.6.

Googletest rezultatai:

Paleidimo vertimo bandymas, Google API v2
    Bandymo rezultatas:
    Bandymo klaida: nepavyko prisijungti prie 2001:4860:800a::5f: tinklas yra nepasiekiama
    Ryšio laikas (ms): 150134.716064

Tik tuščių puslapių rodyti, kai vertimo reikalaujama, ir atsakymas yra * labai * lėtai.

Mano tinklo komanda mano, kad viskas yra gerai:-). Jei ten kažką aš galiu duoti jiems nurodyti priežastis, dėl kurios mano sistema negali prisijungti prie Google API?
    Paskutinį kartą redagavo hmspain; 18-06-12 prie 16:55. Priežastis: paaiškinti, kas yra darbo baudą

Jei turite paleisti per proxy serverį, o mano sistema reikalauja nustatyti... proxy tais atvejais, kai į VBET būtų nustatyti tai?

curl_setopt ($ryšį, CURLOPT_PROXY, "http://proxy.mydomain.com:nnnn/");

pridėti į vbenterprisetranslator_functions.php ir vbenterprosetranslator_class_translator.php tik virš kiekvienos CURLOPT_URL linijos atrodo, kad tai pavyko.

Default Norint pasiekti pažangos, tačiau jis yra lėtas ...

Kitas barjeras :-) ... vertimo vėliavos nerodomi pranešimų. I posted kažką ispaniškai ... ir kaip sakoma "Nada". Tikėjausi vėliavas, įrodančių, originalo kalba, vertimas į anglų kalbą, ir originalus tekstas žemiau. Aš vis daugiau ir daugiau ir daugiau parametrų, bet man atrodo, negalime suprasti dalykus.

Vėliavos dabar rodo viršuje, ir, jei paspausite ant vieno, tai į tą kalbą verčia puslapį ... pažanga. Tačiau įdiegti dar nėra "teisinga" ...

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Jun 2012

Sveiki,
    Ar Jūs pasakykite, kad būtume tikri, jei proxy problema išspręsta.

Apie savo ankstesnes pareigas, pasakykite, kas tiksliai yra dabar, ir ką aš galiu Jums padėti.
    Be to, atminkite, atidaryti naują temą, bet naujos emisijos

Man reikia daugiau pagalbos apie tai. Pridėdami CURL tarpinį (proxy) eilutės, aš turėjo galimybę gauti VBET dirbti, tačiau vėliavomis ar ne rodyti atskirų pranešimų (tik viršuje tais atvejais, kai nurodyti). Jei aš paspauskite vieną iš viršuje vėliavomis, atliekamas vertimas.

Paskutinį kartą aš gavau šį darbą, aš neprisimenu kokį nors specialų nustatymą gauti vėliavos rodyti atskirų siųstus. Man stumped :-).

Quote Originally Posted by m_jankowski View Post
    Sveiki,
    Ar Jūs pasakykite, kad būtume tikri, jei proxy problema išspręsta.

Apie savo ankstesnes pareigas, pasakykite, kas tiksliai yra dabar, ir ką aš galiu Jums padėti.
    Be to, atminkite, atidaryti naują temą, bet naujos emisijos
    I * manote ** turiu mano tarpinį (proxy) problema išspręsta. Ar turite kitų klientų, veikia per proxy? Ką jie padaryti kad problemą spręskite? Tiek, kiek aš galiu pasakyti, VBET turi Nr galimybę nustatyti tarpinį serverį.

Mano "sprendimas" gali būti sukelti kitų problemų, todėl man reikia žinoti :-).

Aš įterpiama:

curl_setopt ($ jungtis, CURLOPT_PROXY "http://foo.com:nnnn/"); (foo.com yra mano įgaliojimą, ir nnnn yra prievado numeris)

prieš kiekvieno CURLOPT_URL linijos. Ne labai elegantiška.

---

Šiuo metu vertimas iš geriausių vėliavos darbų, bet labai lėtai reagavimo.

Aš nematau jokių vėliavas apie siųstus patys.
    Paskutinį kartą redagavo hmspain; 21-06-12 prie 17:44.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes niekada neturėjo su proxy pastebėtų prieš problemą. Taigi gal niekas naudoja proxy ar klausimas yra savo serverio konfigūravimo.

Puiku, kad jūs išspręsti šią problemą. Naujos emisijos jūs jau atidarė naują temą ir ten aš jau siunčia jums atsakyti. Prašome laikyti vieną klausimą per viena gija - tai leis mums geriau tvarkyti klausimus.

Mes nežino spręstinų klausimų keitimus. Kaip rašė tai tik su jūsų serverio konfigūracija. Tiesiog pažymėkite kaip vBET veikia ir kaip veikia vertimo paslaugų teikėjų.

Ar jums reikia daugiau pagalbos su klausimu?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Jokio atsakymo - laikomas klausimas yra dingo. Jei ne prašome rašyti šioje temoje

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •