Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: VBET V4.4.6 sukuria vartotojų grupės?

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Default VBET V4.4.6 sukuria vartotojų grupės?

I 'm veikia vBulletin 3.8.6 naudojant pritaikytą odos. Tik priedai, kurie yra gyvų yra:

AME - automatiniai laikmenos Embeder
    Naujas gija pranešimas
    Paštu Ačiū Hack
    vBulletin dienoraštis
    ir mūsų pačių Webkey autentifikavimo papildinys

Aš atidžiai po diegimo instrukcijas, V4.4.6 ir iki taško, kur reikia sukonfigūruoti ją. Sistemos naudojamas turėti VBET sėkmingai, tačiau man teko pašalinti ją po kelių vartotojų grupės problema iškyla. Po diegimą, vartotojai pradėjo skundžiasi, kad sistema buvo žemyn... (Atsiprašome, aš neturiu ji) klaidos pranešime nurodė, kad VBET, taigi aš neįgaliesiems VBET suprasti, būtų baigsite konfigūruoti veiksmus ir į re-enable ji.

Šiuo metu, aš pastebėjau, kad papildomos vartotojų grupės buvo sukurta dėl mano sistema, po vieną kiekvienos kalbos. Wha?

Turi būti trūkstamą nors. Paskutinį kartą aš bandžiau atnaujinti VBET, išbėgau į tą pačią kelių vartotojų grupės klausimą. Tai buvo keletą mėnesių, nes mano sistema dirbo VBET. Turėtų sutartis su jus jį įdiegti, ar aš trūkstamą nors?

Aš pašalinti jį iš mano sistema; viskas vėl veikia puikiai (albiet be VBET).

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Šiuo metu, aš pastebėjau, kad papildomų vartotojų grupės buvo sukurta dėl mano sistema, po vieną kiekvienos kalbos. Wha?
    Jei jie nėra atskirtos masyvų jūsų SQL, ir jei tai tik viena kalba, bet tai gerai. vBET sukuria tai, kad grupės vartotojams pačią numatytąją kalbą. Taip pat jei turite kokių nors klausimų per savo vertimo raštu būsiu malonu jums padėti ir atsakyti į kiekvieną klausimą

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Jei jie nėra atskirtos masyvų jūsų SQL, ir jei tai tik viena kalba, bet tai gerai. vBET sukuria tai, kad grupės vartotojams pačią numatytąją kalbą. Taip pat jei turite kokių nors klausimų per savo vertimo raštu būsiu malonu jums padėti ir atsakyti į kiekvieną klausimą
    Vienas vartotojų grupės sukuriamas kiekvienos kalbos (ar tai ką nors naujo? Pridedant 50 vartotojų grupės nėra kietas); Aš ne idėja ką atskirti masyvas SQL yra; atleisk! Kai aš pirmą kartą įdiegta VBET per metus, tai neįvyks. VBET tik įdiegta ir dirbo puikiai. Dabar aš turintys velnias laiko gauti jį atgal į sistemą:-).

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

savo admincp - > usegroup atrodyti taip:
    Numatytoji kalba: albanų
    ?
    Kaip aš sakiau, dabar vBET sukuria atskiria vartotojų grupes. Jei jūsų forumas dirbti lėčiau, jis galėtų būti coused kitų dalykų, taip pat, prašome perskaityti šį pranešimą:
    spustelėkite

savo admincp - > usegroup atrodyti taip:?
    Kaip aš sakiau, dabar vBET sukuria atskiria vartotojų grupes. Jei jūsų forumas dirbti lėčiau, jis galėtų būti coused kitų dalykų, taip pat, prašome perskaityti šį pranešimą:
    spustelėkite
    Taigi, jei mano forumas remia 50 kalbomis, galima tikėtis pamatyti * 50 * papildomų vartotojų grupės, sukurtos?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Taip jūs galite, tačiau buvo sukurtas, kad mūsų produkto dirbti greičiau.

Taip jūs galite, tačiau buvo sukurtas, kad mūsų produkto dirbti greičiau.
    Taigi jūs sukūrėte 50 + vartotojų grupės mano forume, kad VBET paleisti greičiau?!? Tačiau galite juos ištrinti, ir pamatyti VBET, yra šiek tiek lėčiau?!? ... ir jie bus visi tik gauti atkuriami per kitą?!?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Taip bus recreateed į kiekvieno naujinimo.
    Taip pat galite pabandyti pašalinti juos visus, bet jums reikia išjungti šį įskiepiai: userdata_presave ir jei norite pašalinti vBET, jums bus nedd papildomų pokytis:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

rasti eilutės:

vbet_removeDefaultLanguageGroups funkcija () {
    ir pašalinti visą turinį šios funkcijos

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •