Јас сум водење vBulletin 3.8.6 со користење на кориснички кожата. На само додатоци кои се живо се:
АМЕ - за автоматско медиуми Embeder
Нова Тема Известување
Пост Ви благодариме Hack
vBulletin Блог
и нашиот сопствен Webkey автентикација додадете-во
Јас внимателно го следеа инструкциите за инсталација за V4.4.6 и го направи до точка каде што е потребно да го конфигурирате. Систем кој се користи да се VBET на тоа успешно, но морав да го отстраните по наиде на овој повеќе членска група проблем. По инсталацијата, корисниците почнаа да се жалат дека системот е долу ... порака за грешка (за жал, јас не го имаат) укажува на VBET, па јас оневозможено VBET пронајдат Би заврши конфигурирате чекори и повторно го овозможите.
Во овој момент, јас забележав дека дополнителни Членски групи беа креирани на мојот систем, по една за секој јазик. К'во?
Јас мора да се водат за исчезнати нешто. Последниот пат кога се обиде ажурирање VBET, налетав на истиот повеќе членска група прашање. Тоа е неколку месеци откако VBET работи на мојот систем. Јас треба да склучи договор со вас да го инсталирате, или сум недостасува нешто?
Го тргнав од мојот систем; сè е повторно работи парична казна (albiet без VBET).