Ahoj, myslel som, že najnovšie vydanie vBET mal ponechať pôvodný text v mieste, ak preklad nemohol byť? ja som ešte stále prázdne preklady Zavedenie
Ahoj, myslel som, že najnovšie vydanie vBET mal ponechať pôvodný text v mieste, ak preklad nemohol byť? ja som ešte stále prázdne preklady Zavedenie
Ahoj
Najnovšie vBET urobila spôsobom nechcete zobraziť prázdne preklad stránku.
Odkaz ste mi dal vidím netranskribovaná text - nie prázdne, a ak preložiť do Nemecka zdá byť práca
Tiež vBET bude zobraziť pôvodný text iba ak preklad poskytovateľ vráti limit chyba, ale ak máte iné chyby t. j. zlé kľúčových uvidíte prázdne preklad stránok.
Prosím, ak to stalo spustiť testy pre poskytovateľov a zobraziť výsledky
Preklad je tam, ak som kliknite na šípku na zobrazenie pôvodného textu, ale len prázdne, v poli, mám nainštalované najnovšie vbet.
EDIT: To je teraz preložené ale musel pár z nich, predovšetkým ak plagát má zvolenou ich post jazyk nie je angličtina, ale potom posted in Slovak pole zostane prázdne, ale rozbaľovací pre pôvodný text zobrazí text v englsh.
Bol som v dojme, že ak limity boli zasiahnuté post by preukážu pôvodného textu, takže by nikdy vidieť prázdne políčka by vždy vidím pôvodný jazyk?
Áno, ak limity sú dosiahnuté by ste nikdy vidieť prázdne čokoľvek, len neprekladaná textu.
By ste prosím:
-Ukáž mi presnú adresu url tam, kde sa zobrazí chyba
-spustiť test Ak chcete zobraziť, ak rquest na preklady API je ok
-Ak všetko sa zdá byť v poriadku, prosím pozrite konfiguráciu
-aj ak to nepomôže, skúste Reupload všetky vBET súbory - nie preinštalovať len reupload výrobku všetky súbory - > Ak tam boli žiadne zmeny okrem súborov budete musieť urobiť znovu
Ak to zvyknutý byť užitočné budú musieť kontrolovať na mieste
keď ďalej vidieť jeden budete bod vám na url, nemáte zmenil akejkoľvek konfigurácie iné ako hosť cache (skrátiť čas ako boli dostať názor, že nemal žiadne css styling z nejakého dôvodu pri dlhý čas cache), neboli zmenené súboroch iných než pokyn v installion ReadMe.
Mám 3 API kľúče, Google V1, Google V2 a Microsoft, ale naozaj, ak nefunguje API by mali konať, ako keby tam bol žiadny preklad a ponechať pôvodný text v mieste, takže API nebude problém.
Mám 3 API kľúče, Google V1, Google V2 a Microsoft, ale naozaj, ak nefunguje API by mali konať, ako keby tam bol žiadny preklad a ponechať pôvodný text v mieste, takže API nebude problém.
Teraz budeme musieť čakať, až vám ukázať url - bez toho, aby to je pre mňa nemožné pre hádejte, čo sa stalo
Naposledy upravil r.dziadusz; 02-12-11 v 12:17.
Som nainštalovanú najnovšiu vBET a stále prázdne http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 API limity dosiahli ale prázdny názov... atď
Prosím vidieť fotky!
Hmmm 187 kb fotky a nemôžete zaúčtovať ich tu tak si na moje stránky:
http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
http://www.thecodecage.com/nocontent.png
Ak ste si istí, že ste odovzdali všetky potrebné súbory, upgrated vBET výrobku v admincp, a urobil všetky súbory vydaniach správne (nie je potrebné žiadne extra vydanie, len tie po veľmi začiatok pomocou vBET)
Byť istí, ako to vyzerá, budem musieť chceck ho na miesto, tak by ste prosím PM prístup podrobnosti: ftp a admicp
Práve teraz môžete predstaviť jeden possibile dôvod:
Jeden preklad API, ktoré používate je rozdelená - zle kľúč, niečo zle - don; t vedieť, že zatiaľ, a tak, keď vBET automaticky prepne na ten - broken API, nedostávajú transated text alebo "limitov dosiahol" informácie, takže nemôže prepnúť ju figuríny translator = dovolenky utranslated text
Ako som už povedal: spustite testy a zobraziť výsledky testy
Mám pm 'd ste skutočný testy a prístup podrobnosti, nejsem nové beží fóra a určite mať nahráli a prepíše všetky súbory a dovážané s prepísať výrobku, a ako som uviedol limity boli dosiahnuté ale stále prázdny text tu Josemaria
Akékoľvek iné zmeny boli vykonané predtým v súboroch vbseo a o. htaccess.