Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 15 123 ... PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1048

Tema: Atsakymas su Qoute nustojo veikti

Default Atsakymas su citata nustojo veikti

Klaidų aš Apache žurnalus, prieigos klaida arba kitaip

Atsakyti su qoute, youll pamatyti citata ir kai įrašote registruoti citata dingo, pateikus išjungti viską dirbo VBet
    Paskutinį kartą redagavo techanalyst; 11-10-11 prie 21:17.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome pasakyti, kaip atgaminti jį.
    -Kaip jūs atsakas (greitai arba pažangiosios arba už kabinoje)?
    -Tai atsitikti kiekvieną pranešimą ar keletą konkrečių (nurodykite URL į tikslią pavyzdys laišką tais atvejais, kai mes galime pamatyti ji po reaguoti su citata)? (šiuo metu mes turime kai kurie turinio, mes žinome, ji pertraukų dėl jūsų forumas)
    -Ar tai nutinka, kai atsakas į išverstą puslapį arba dėl nėra išversti puslapio arba stendas?

Mes pirmą kartą pabandyti atkurti mūsų bandymų forume (čia mes nebuvo atnaujinti dar su vBulletin 4.1.7 mes vis dar patikrinti jį mūsų bandymo egzemplioriuje).

Tiesiog spustelėkite pranešimą, atsakyti su citata, youll pamatyti jį tada vieną kartą registruojate jos ne ten, nieko ypatingo

1.) Spustelėkite Atsakyti su Qoute
    2.) Įrašyti
    3.) vienintelis atsakymas bus įrašytas, citata yra dingo

Išjungta pusė plugins, mąstymo ji buvo kitą, jokių pokyčių, išjungti VBet ir dirbo boom

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome atsakyti į visus klausimus, kad mes galės jį tiksliai pačiam mūsų bandymo forume. Tai bus sutaupyti atsiųskite mums pasiekti duomenis, jei mes galėsime atgaminti jį mūsų bandymo forume. Šiuo metu jūs atsakė tik į 1 3 klausimus.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prašome pasakyti, kaip atgaminti jį.
    -Kaip jūs atsakas (greitai arba pažangiosios arba už kabinoje)?
    -Tai atsitikti kiekvieną pranešimą ar keletą konkrečių (nurodykite URL į tikslią pavyzdys laišką tais atvejais, kai mes galime pamatyti ji po reaguoti su citata)? (šiuo metu mes turime kai kurie turinio, mes žinome, ji pertraukų dėl jūsų forumas)
    -Ar tai nutinka, kai atsakas į išverstą puslapį arba dėl nėra išversti puslapio arba stendas?

Mes pirmą kartą pabandyti atkurti mūsų bandymų forume (čia mes nebuvo atnaujinti dar su vBulletin 4.1.7 mes vis dar patikrinti jį mūsų bandymo egzemplioriuje).
    1.) Arba arba
    2.) man teko išjungti VBet mano forumas, sukelia daug klausimų: P tiesiog įdėti citata forget ten
    3.) Vienas Vertimai neveikia, bet su į kalba nustatyti rezultatas buvo tas pats

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Max aš bandė atkurti thiss problema mano bandymas forume, ir aš visada gauti visus pranešimus (kotiruojamos ir atsakymas)
    Ar galite pateikti mums daugiau informacijos - pm, jūsų lygiavertėmis išsamiai ir bus patikrinti jį iš vietos

Ive, prarado visų palūkanų gauti šio darbo, jos tik buvo trys dienos bet Ill turi priimti 200 + nuostolių, man buvo pasakyta, grąžinamoji išmoka, turite atnaujinti savo DUK "Ne grąžinamosios išmokos"

Negalima tęsti sumažinti forumus, ir, jei jūsų įskiepiai neveikia man (laikotarpis), Im nesiruošia leidžia jums eiti savo forumus, trash it, gauti tik jūsų įskiepiai darbo girdėti jums pasakyti "mūsų veikia kontakto kiti", gali gyventi withlut vertėjas paslaugų, I cant gyventi be kitų įskiepių

Blogai ateis atgal, kai ji veikia taip, kaip man reikia iki to naikinti mano vartotojo vardą, sąskaitos ir visa kita prašome, Im bϋdas erzina
    Paskutinį kartą redagavo techanalyst; 12-10-11 prie 13:28.

Prisiregistravo
    Aug 2009

sveikas. Mes turime atnaujinti DUK tai nėra DUK - visą politikos yra aprašytas licencinės sutarties, kuri jums. I don't understand jūsų 200 + nuostolių - nežinau tiksliai ką reiškia, bet vBET ne katastrofos savo forumo, kuris yra funkcinės ir jis buvo savo sprendimą pradėti dirbti su realus forumas. Labiausiai iš klientų neturi jokių problemų su vBET, pati, kurie turi labai geros kokybės (šiuo metu nėra jokių klaidų pranešimą atvirą). Mes negalime ką yra jūsų problema be prieigos į savo forumo priežastis - tai pakartoti mūsų bandymo forumuose. Prašome pastaba, kad kiekvienas turi įvairių įskiepių ir galbūt tai yra kai kurie konfliktų su kitais mod, arba tiesiog kažkas buvo padariau neteisingai diegimo/konfigūracijos metu. Žinoma, gal tai vBET klaida, tačiau mes negalima patvirtinti, kol mes galime atgaminti jį mūsų bandymo aplinkos.

Šiandien/rytoj Radek bus atnaujinti šią labai forumas su vBulletin 4.1.7 - jūs galite pabandyti atkurti jūsų klausimą čia. Jei bus e ne galimybę tai padaryti čia taip pat mes turime gauti prieigos informacija apie dirbti su problema, nes tai reiškia, kad jūsų problema yra susijusi ne vBET, bet jūsų aplinkoje (konfigūracijos, kitų įskiepių, galimas neteisingas įrenginio). Taip pat prašome ne bandyti nuspėti ateitį - negali padaryti, kad. Todėl prašome tiesiog lazdas į Išdavimas vietoj rašyti fantazijos apie ką bus - jis duoda mums niekur. Niekas pasakė jums išjungti bet kurią iš savo plugins - jums yra juokingas, čia arba tiesiog bando padaryti triukšmo (ką daryti dėl?). Manau, jums buvo išgirsti kažką panašaus, kad prieš - gal iš vBulletin komanda, gal iš vbseo komanda, gal kažkur kitur. Bet jūs ne išgirsti jį čia. Taigi prašome nepadarydama istorijas. Prašome lazdas su klausimu - niekas nežino, kas bus. Iš tiesų gal mes bus pasakyti kažką panašaus, bet kaip jūs galite pamatyti mūsų integracijos skyriuje mes išleisti daug mūsų laiko padėti vartotojams su kitomis mados ir vBET.

Taigi prašome ateis atgal, kai vBulletin 4.1.7 bus mūsų forumo Skudru pabandyti atkurti jūsų problema. Dabar jis mūsų žinių pagal vBET yra darbo baudą dėl vBulletin 4.1.7 mūsų bandymo egzemplioriuje. Jūs galėsite patikrinti, ar jis asmeniškai. Todėl veikia taip, kaip mūsų vartotojams reikia ji - veikia teisingai. Mes bus tikrai laimingas, jei randate klaidą, vBET ir su šypsena bus perkelti šio pokalbio klaidų ataskaitų skirsnis-nes tai bus reiškia, kad mes galime pagerinti vBET, dar vieną kartą pateikti mūsų vartotojams labai geros kokybės. Taigi kviečiame atgal čia eiti ir parodyti mums klausimas. Mes galėsime negali išspręsti nieko be galimybę daugintis. Jei jis gali būti atkuriama tik savo forumo (vienas pretenzijų jis turi pačios emisijos ir niekada nutiko prieš nieko panašaus) mes turime savo forumo rasti mūsų kas vyksta ir ar yra bet kokį klausimą, ne visiems.

Duok man informaciją pašalinti ir pašalinti kas dalis tai, failus kodas viskas be SUKELIA bet kurio klausimus dėl mano dabartinis forumas prašome

SUSTABDYTI PASAKOJA KLIENTAS, KO JIE NORI, IM KLIENTO IR AŠ PASAKYTI, KĄ NORITE

Ar reikia įdėti, kad 52 kalbų?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Max - prašome punktą tais atvejais, kai aš sakiau jums, kas norite - aš nežinau, ką jūs daroma nuoroda į ir jau patvirtinama, kad jums padarė sakiniai be jokių viršelis, todėl norėčiau paklausti, ką tiksliai rašyti apie. Dėl šios labai gija žodžiai "norite" ir "pirkėjas" yra tik į jūsų paskutinį pranešimą. Dabar aš nežinau, ką rašyti apie.

Prašome pašalinti:
    1. Pašalinti CP admin
    2. Pašalinti vBET taisykles iš Htaccess, jei tokių buvo įtraukta
    3. Pašalinti visus failus, įkelti į FTP (tai pakankamai pašalinti tik failus, įkelti į / apima/xml tai turės įtakos jūsų Admin CP meniu net po pašalinti, visos likusios galite tiesiog buvimo)

Pradžia 15 123 ... PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •