Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 5 123 ... JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 48

Thread: Atbildēt ar Qoute pārtraukuši darbu

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

Default Atbildēt ar citātu pārtraukuši darbu

Bez kļūdām es Apache žurnālus, piekļuves kļūda vai citādi

Atbildēt ar qoute, ticiet citēt un saglabājot ievietot citātu ir aizgājuši pēc atspējošanas VBet viss strādāja
    Pēdējo reizi techanalyst; 11-10-11 pie 21:17.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu pasakiet kā tieši to pavairot.
    -Kā jūs atbildi (ātri vai papildu jautājums ir kabīne vai)?
    -Tas notiek katru ziņojumu vai dažos īpašos (Lūdzu, sniedziet URL precīzs piemērs ziņojumam kur mēs varam redzēt pēc reaģē ar citātu)? (šajā brīdī mums ir daži saturu, mēs zinām, tas saplīst jūsu forumā)
    -Vai tas notiek, ja jums atbildi par tulkoto lapu vai nav tulkots lapa vai kabīnē?

Vispirms mēģināsim atveidot mūsu testēšanas forumā (šeit mēs didn't update vēl ar vBulletin 4.1.7 mēs joprojām pārbauda to mūsu testa gadījumā).

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

Vienkārši noklikšķiniet uz ziņu, atbildēt ar citātu, ticiet man tas tad reiz pēc tā nav tur, nekas īpašs

1.) Noklikšķiniet uz atbildēt ar Qoute
    2) Saglabāt
    3.) bija vienīgā reakcija ir jāsaglabā, citējot ir aizgājuši

Atspējots pusi plugins, domādams, ka tas bija vēl viens, bez pārmaiņām, invalīdu VBet un uzplaukums, kas strādāja

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu atbildēt uz visiem jautājumiem, lai mēs varētu noteikt to tieši tā pati mūsu testa forumā. Tas ietaupīs jums sūta mums piekļūt informācijai, ja mēs varētu pavairot to uz mūsu testa forums. Šajā brīdī jūs atbildēja tikai 1 / 3 jautājumi.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Lūdzu pasakiet kā tieši to pavairot.
    -Kā jūs atbildi (ātri vai papildu jautājums ir kabīne vai)?
    -Tas notiek katru ziņojumu vai dažos īpašos (Lūdzu, sniedziet URL precīzs piemērs ziņojumam kur mēs varam redzēt pēc reaģē ar citātu)? (šajā brīdī mums ir daži saturu, mēs zinām, tas saplīst jūsu forumā)
    -Vai tas notiek, ja jums atbildi par tulkoto lapu vai nav tulkots lapa vai kabīnē?

Vispirms mēģināsim atveidot mūsu testēšanas forumā (šeit mēs didn't update vēl ar vBulletin 4.1.7 mēs joprojām pārbauda to mūsu testa gadījumā).
    1.) Nu vai
    2.) man nācās atslēgt VBet forums, rada daudzus jautājumus: P vienkārši ievietot citātu isn ' t ir
    3.) Par vienu tulkojumu nestrādāja, bet ar valoda iestatīta rezultāts bija tāds pats

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki, es mēģināju pavairot thiss jautājums manā testu forumā, un es vienmēr saņemt visas ziņas (citēts un atbildēt)
    Vai varat sniegt mums vairāk informācijas - pm acces detalizēti, un man būs pārbaudīt to, kas par vietu

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

IVE zaudējis kopējā interese iegūt šo darbu, tā tikai ir trīs dienas, bet slikti ir jāakceptē 200 + zaudējumu, man stāstīja, ka kompensāciju, jums vajadzētu atjaunināt jūsu FAQ "Nē kompensāciju"

Nevar turpināt samazināt forumos, un ja jūsu spraudnis nedarbojas par mani (periods), Im nebrauksim, lai ļauj jums iet par manu forumos, to trash, tikai spraudnis darbotos dzirdēt jums teikt, "mūsējie strādā kontaktu citiem", es varu dzīvot withlut tulkotāju pakalpojumiem, I aprunāt dzīvot bez citu plugins

Slikti nāk atpakaļ, kad tā darbojas kā man vajag līdz tam izdzēst savu lietotājvārdu, kontu un viss pārējais, lūdzu, Im veids, kā kaitināja
    Pēdējo reizi techanalyst; 12-10-11 pie 13:28.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Mums nav atjaunināt BUJ tas nav FAQ - visa politika ir aprakstīta licences līgumu, kuram esat piekritis. Es nesaprotu jūsu 200 + zaudējumu - nezina, tieši to, ko darīt jūs domājāt, bet vBET nav crash jūsu forums, kas ir funkcionāla un tā bija jūsu lēmumu sākt darbu pie reālas forums. Lielākā daļa no klientiem nav jebkādas problēmas ar vBET, pats par sevi, kas ir lieliska kvalitāte (šajā brīdī ir jebkuras kļūdas ziņojumu, kurā ir atvērts). Mēs nevaram, kāds ir iemesls jūsu jautājums nav piekļuves jūsu forums - tas nav atkārtot mūsu testa forums. Lūdzu ņemiet vērā, ka katram ir atšķirīgas kopas plugins un varbūt ir dažas konfliktu ar citiem mod, vai tikai kaut kas bija nepareizi uzstādīšanas konfigurācijas laikā. Protams, varbūt ir vBET kļūda, bet mēs nevar apstiprināt, iekams tās varētu reproducēt mūsu testēšanas vidi.

Šodien/rīt Radek tiks atjauninātas šo ļoti forums vBulletin 4.1.7 - jūs esat laipni aicināti mēģināsit reproducēt problēmu šeit. Ja jūs e nebija spējīgs izdarīt šeit arī mums būs iegūt piekļuves detaļas strādāt ar jautājumu, jo tas nozīmē, ka jūsu problēma ir saistīta nevis vBET, bet konkrētā vidē (konfigurācijas, citu plugins, iespējama nepareiza uzstādīšana). Arī lūdzu mēģināt prognozēt nākotni – to nevar darīt. Tāpēc, lūdzu, tikai stick izdot tā vietā, rakstot fantāzijas par to, kāda tā būs – tas dod mums nekur. Neviens teicis jums atslēgt kādu no jūsu plugins - tu esi histēriska, šeit vai tikai cenšoties izdarīt troksni (par ko?). Es uzskatu, ka jums nācās dzirdēt kaut ko līdzīgu, kas pirms - varbūt no vBulletin komandas, varbūt no vbseo komanda, varbūt kaut kur citur. Bet jūs didn't dzirdēt šeit. Tātad lūdzu bez padarot stāsti. Lūdzu pieturēties pie jautājuma – neviens nezina, kāda būs. Varbūt tiešām mēs paziņosim kaut ko tamlīdzīgu, bet kā jūs varat redzēt mūsu integrācijas sadaļā mēs pavadām daudz mūsu laika, lai palīdzētu lietotājiem ar citām Modi un vBET.

Tātad lūdzu nākt atpakaļ, kad vBulletin 4.1.7 būs mūsu forumā skudru mēģināsit reproducēt problēmu. Šobrīd saskaņā ar mūsu zināšanas vBET ir darba naudas sodu par vBulletin 4.1.7 mūsu testa gadījumā. Jums būs iespēja pārbaudīt to personīgi. Lai tas darbojas kā mūsu lietotājiem vajag - darbojas pareizi. Mēs patiesi priecāsimies, ja atrodat kļūdu vBET un ar smaidu tiks pārvietoti šo pavedienu, lai kļūdu ziņošanas sadaļā - jo tas nozīmē, ka mēs varam uzlabot vBET, vēl vienu reizi dot mūsu lietotājiem lielisku kvalitāti. Tātad jūs esat laipni aicināti doties atpakaļ šeit un parādīt mums jautājumu. Mēs varētu nevar atrisināt neko bez iespējas pavairot. Ja to var pavairot tikai uz jūsu forumu (viena iebildumus ir vienu un to pašu jautājumu, un nekad nav gadījies kaut kas līdzīgs) tad mums ir nepieciešams jūsu forumu, lai atrastu mūsu kas notiek un vai ir jebkuru jautājumu vispār.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

Sniegt man informāciju, lai novērstu un atinstalēt katru daļu no šī lieta, failu kods visu bez rada jebkura jautājumiem ON MY pašreizējais forumā Lūdzu

PIETURA STĀSTA KLIENTAM TO, KO VIŅI VĒLAS, IM KLIENTU UN ES PATEIKŠU, KO GRIBU

Vai ir nepieciešams nodot, ka 52 valodās?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki - Lūdzu norādiet kur es tev teicu, ko jūs vēlaties - man nav ne jausmas, ko jūs, kas attiecas uz un ir jau apstiprinājusi, veiktas spriedumus bez jebkādu segumu, tāpēc es gribētu lūgt jūs, ko jūs precīzi rakstiski par. Par šo ļoti pavedienu vārdus "gribu" un "klients" ir tikai jūsu pēdējā post. Šobrīd man nav ne jausmas, ko jūs rakstāt par.

Lai atinstalētu lūdzu:
    1. Noņemiet admin CP
    2. Noņemt vBET noteikumus no htaccess, ja tāda tika pievienots
    3. Noņemiet visus failus augšupielādēt FTP (tas ir pietiekami, lai dzēstu tikai failus, augšupielādēt / ietver/xml tas ietekmēs jūsu Admin CP menu pat pēc atinstalēt, viss pārējais vienkārši palikt)

Lappuse 1 gada 5 123 ... JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •