Atrodo kaip theres pagrindinių pertraukos čia, ir pakeitimus paprašė pertraukos, URL įrašyti "Google", bet kuriuo atveju apie tai
Atrodo kaip theres pagrindinių pertraukos čia, ir pakeitimus paprašė pertraukos, URL įrašyti "Google", bet kuriuo atveju apie tai
Kokios pertraukos URL, prašome parodyti man, vienas iš jų?
Aš pabandyti atkurti šią problemą mūsų bandymo forume.
Aš pasikeitė į VBSEO_URI, neveikia, ir tt
iš esmės, jei ji bando keisti ar pridėti nieko prie url pabaigoje jis nustoja veikti
tiesiog negalima naudoti šią įskiepiai iš esmės: P
Jo awesome idėją ir id myli, kad darbo, bet ją įgalinti antrasis visą svetainę eina į 500s (vidaus klaidų)
gerai jūs nustatykite pasirinktis teisingai, taip pat turi jums įkelti iš įkelti kartą aplankasvbet-vertimas-pasirinktys
savo aplanką pagal www šaknies su forumas
aplankas yra pagal forumas šaknis
Sveiki.
-Prašome įsitikinti, kad jums padarė diegimo teisingai.
-Taip pat patikrinkite, ar jūs padarėte vbseo integracijos teisingai.
-Taip pat prašome įsitikinti, kad jūsų Htaccess pakeitimus buvo teisingai (jei jūs nesate tikri, prašome atsiųsti mums visą Htaccess failas ir mes bus patikrinti).
-Taip pat Radek siųsti jums klausimą, kurie negali atsakyti - padarė galite įkelti failus iš uplad-kai kataloge?
Readme.html iš vBET pakete rasite visą aprašymas.
Pirmiausia patikrinkite, ar jūsų diegimo ir integracijos buvo teisinga.
![]()
Paskutinį kartą redagavo vBET; 11-10-11 prie 01:19.
Im mažiau patogi su what reikia su šį mod, kaip naudoti tolesnių:
1.) Visi Dragon baitas Tech Plugins, visas įdiegtas ir visi veikia
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Aš taip pat reikalauti konkrečių re-writes nes aš naudoti Akamai kaip mano CDN
I garbingai don't wanna pakeisti viską daugiau, aš nenoriu mano talpykloje nuorodos į "Google" pakeisti, aš nenoriu, kad vėl parašyti visi mano mados juos čia dirbti vyras.
Mes tiesiog spr iš grąžinamosios išmokos ir padaryti?
Nepateikė atsakymo, pagal forumas maršrutas yra aplanką, kuriame yra duomenys, iš tikrųjų aš atsakė, kad du kartus