Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 24 FirstPirmas 1234 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2040

Tema: Pagrindinės vertimo klausimai

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš sektorius naujausia versija vbet 3.x vb3.x Vbet 3,5 IŠLEIDIMAS

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

galėčiau, bet thats beta ir valstybės dont suteikti paramą ir kad taip pat nėra gera man

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Prašome tai padaryti testus visiems API jūs naudojatehttp://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš, kai aš baigė optimizuoti savo duomenų bazę, aš esu tik naudojant API V1, kaip aš tik įdiegtas vBET 3.4.1.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Prašome tai padaryti testus visiems API jūs naudojatehttp://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok išbėgau, kad bandymų ir gavo šį
    Nuo vertimo G API V1
    Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": "Sveikinimas"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Bandymo klaida:

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Turiu kitų klausimų, vbenterprisetranslatot.php naudojant visus mano CPU laiko, prašome patikrinti žemiau:
    Pid ************ Savininkas Pirmenybė CPU% Memory% komandų
    12.493 (water) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.496 (water) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.495 (water) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.492 (water) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.490 (water) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.484 (water) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20.732 (water) (Kill) mysql 0 - 1.8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - praleisti išorės fiksavimo -

Turiu 4 CPU ir jis žuvo mano svetainę dabar, kad cant get vertimai! I išjungėte pusę vertimų ir vis dar klausimas!

Gali kas nors padėti?
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 01-10-11 prie 19:29.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Turiu atnaujinti beta bando išspręsti savo problemas, bet atrodo, kad aš ne gauti vertimus iš "Microsoft"?

Štai Micorsoft tyrimo rezultatas:
    Nuo vertimo testas VN
    Bandymo rezultatas: ï »¿" InvalidOperationException: id = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Bandymo klaida:
    Prisijungimo laikas (ms): 237,756103516
    Aš dvigubai chaecked i MS ID teisinga!
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 01-10-11 prie 20:56.

Narys
    Prisiregistravo
    Rug 2011
    Vieta
    http://harleyforum.se

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Sveiki, Man reikia kai kuriuos skubius padėti, manau, kad šiandien kai temoje pavadinimų nėra, bet jei aš pakeisti kalbą, jie atrodo (kartais), patikrinkite čia http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel darbalapio funkcijų / Microsoft Excel darbalapio funkcijos pamatysite lotsof temas starteriai pavadinimai, bet ne siūlai pavadinimai (Na gal vienas ar du), dabar pakeisti kalbą sako, kad į graikų pamatysite thread pavadinimai, pakeisti į kitą kalbą, ir kai kurie pavadinimai dingo ir kai lieka?!

Ar gali kas nors padėti?
    Ar lygiai toks pats dalykas .. pradėjo prieš porą dienų. (Nemokama versija 2.4.4)

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Sveiki, Man reikia kai kuriuos skubius padėti, manau, kad šiandien kai temoje pavadinimų nėra, bet jei aš pakeisti kalbą, jie atrodo (kartais), patikrinkite čia Microsoft Excel darbalapio funkcijos pamatysite lotsof temas starteriai pavadinimai, bet ne siūlai pavadinimai (Na gal vienas ar du), dabar pakeisti kalbas sako graikų jūs pamatysite thread pavadinimai, pakeisti į kitą kalbą, ir kai kurie pavadinimai nuėjo ir kai lieka?!

Ar gali kas nors padėti?

Galite patikrinti informacijos apie jūsų faktinis "Google" vertimo naudojant googletest - skaitykite čia daugiau informacijos: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Pradžia 24 FirstPirmas 1234 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •