Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: CPU problemos ir lėčiau forumuose, mažiau pajamų

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default CPU problemos ir lėčiau forumuose, mažiau pajamų

Aš nusipirkau šį mod su licencija ir tikėdamasis, kad mano "AdSense" pajamos bus geriau.
    Tačiau pastaruosius 10 dienas mano svetainės yra toks lėtas, kad mano "AdSense" pajamas tampa pusę ..
    Kiekvieną dieną aš turiu 10 Dolar mažiau income.So aš prarado ne mažiau kaip 100 JAV dolerių.
    Už mažesnių forumuose Šis mod būtų good.But jei turite 5 metai didelis forumuose, tada jis valgo jūsų procesoriaus.
    Mano serveris nėra blogas server.It turi 4 GB rams.Although jis yra labai galingas, aš turiu šią problemą.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome padaryti konfigūracijos optimizavimas. Jei turite daug turinio, tada jis turi būti išversti, ir daug naujų jungčių gamina daug naujus krovinių srautus. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad puslapis yra daug greičiau, po vertimas yra paslėptas. Taigi pirmasis vertimas bus lėtesnis, nes "Google" suteikia mums išverstų tekstų. vBET sėkmingai naudojamas tikrai didelis forumuose.

Aš parašyti straipsnį apie vBET konfigūracijų, kurios gali padėti jums vertimai pigesnis (aš įdėti nuorodą naujas atsakas čia). Taip pat atkreipkite dėmesį, kad 3.3.0 turės daug papildomų optimizavimas, kuris tapo dar greitesnis ir kitaip brangių išteklių (ypač talpyklą ir nukreipimus).

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Čia jūs turite DUK apie rezultatus. Prašome pūdymas tas instrukcijas (ypač apie mažiau vertimų pradžioje ir blokavimas robotai neturi reikšmės išverstų puslapių):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Taip pat ieškokite čia manyti, kad perkant vBET buvo tikrai geras sprendimas, net jei jūs nežinote, kaip pradžioje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Mes tikimės, kad nurodymai padės ir dar vieną kartą - 3.3.0 turės daug papildomų darbo efektyvumu naują talpyklą sistema (atskiras lenteles kiekvienam vertimo indeksai mažesni ir greičiau + manome, 2-ojo lygio talpyklos) ir pagerinti nukreipimai (švelniai nužudyti Puslapio generavimas jei nukreipti ateityje jau vyksta - tai saugus savo CPU ketinate Naujų pranešimų išverstų puslapių ir keisti vertimo gija puslapių).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Norėčiau rekomenduoti Jums tik kad top 10 Interneto kalbų labiausiai. Top Dešimt interneto Kalba - Pasaulinė interneto Statistika

Jums gali tekti pažvelgti optimizuoti savo serverį. Radau vb Optimizuoti taip pat buvo didelė pagalba. vB Optimizuoti 1.3.2 - vBulletin.org Forumas

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •