Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Cpu sorunu ve yavaş forumları, daha az gelir

Junior Member

Default Cpu sorunu ve yavaş forumları, daha az gelir

Ben bu mod lisans satın aldım ve benim adsense gelir daha iyi olacağını beklemiyordum.
    Ama son 10 gün için benim sitelerinde benim adsense gelirlerinin yarısı yavaş ..
    Her gün i i en az 100 dolar kaybettim 10 dolar daha az income.So var.
    Cpu yiyor sonra 5 yaşında büyük bir forum var, küçük forumlar için bu mod good.But olacaktır.
    Benim sunucu kötü bir server.It 4 GB rams.Although i bu sorun var, çok güçlü bir değildir.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Yapılandırma optimizasyonlar yapılmış Lütfen. Çok içerik varsa tercüme edilmelidir ve yeni bağlantılar çok yeni trafik çok üretir. Ayrıca sayfa çok hızlı çeviri önbelleğe sonra oluşturulan olduğunu lütfen unutmayın. Yani ilk çeviri Google çevrilmiş metinler bize vermek zorunda, çünkü yavaş olacaktır. BB, gerçekten büyük bir forumlar başarıyla kullanılır.

(Ben burada yeni bir yanıt bağlantı eklemek) çeviriler daha az masraflı hale yardımcı olabilir BB yapılandırmaları ilgili bir makale yazacağım. Ayrıca 3.3.0 çok daha hızlı ve pahalı kaynakların (özellikle önbellek ve yönlendirmeleri için) diye yapılan ek iyileştirmeleri sahip olacağını lütfen unutmayın.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Burada performans hakkında Sıkça Sorulan Sorular var. Nadas bu talimatları (özellikle başlangıçta daha az çeviriler sağlamak ve ilgili tercüme sayfaları için robotlar engelleme hakkında) Lütfen:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ayrıca satın alma BB başında nasıl ayarlanacağı bilmiyordum bile, gerçekten çok iyi bir karar olduğunu inanmak için buraya bakın lütfen:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

3.3.0 yeni önbellek sistemi ile birçok ek performans iyileştirmeleri olacaktır (her çeviri için ayrı ayrı tablolarda daha küçük ve daha hızlı indeksler + 2. seviye önbellek destekleyen düşünün) ve geliştirilmiş yönlendirmeleri (hafifçe öldürme talimatları yardımcı olacak ve bir kez daha umut yönlendirme, gelecekte sayfası oluşturma zaten oluşur bu tercüme sayfaları ve iplik sayfalarda değişen çeviri) Yeni mesaj gitmek için güvenli bir işlemci.

Kıdemli Üye

Ben en çok ilk 10 internet dillerde sadece etkinleştirmek tavsiye ederim. Top On Internet Diller - Dünya İnternet İstatistikleri

Sunucunuzu optimize bakmak isteyebilirsiniz. BB Optimize de çok yardımcı oldu buldum. vB optimize 1.3.2 - vBulletin.org Forum

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •