taip pat, kai pamatysite grupės diskusijos bus nuoroda:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html
Ačiū už dėmesį - mes ištaisysime klaidą.
Ištaisyta - bus įtrauktos į 3.3.0
Jei grupės pranešimą langtitle BBKodas originalus tekstas bus rodomas URL. Žinoma puslapis bus išverstas. Žiūrėkite čia exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
tai nėra fiksuoto
žr. URL lang
Tai bus visų kalbų pačiu
Translated by vBulletin fondas (vBET)
ir ką abot pastaruosius 2 atsakymų nuo manęs šioje temoje
paskutinis OBE greitą atsakymą ir parašiau anglų ir ji veikia puikiai whithout bet vėliava
bet žr. atsakymą pefore, tai aš naudoju atsakymą Skelbti ir jis bus rodomas tekstas anglų kalba vėliava srityje, net jeigu ji yra naudojama anglų kalba
bet paaiškinti
Jis yra fiksuotas ir darbo lygiai taip pat, kaip buvo aprašyta:
"Jei grupės pranešimą langtitle BBKodas originalus tekstas bus rodomas URL"
Jis turi būti tokiu būdu, nes vBSEO nepalaiko grupės diskusijos tinkamu būdu - tai reiškia, kad galite keisti kiek norite URL (prefiksas gerai) ir bus ne peradresavimai 301. , Dėl, kad mes negalime remti vertimo, kitaip jis būtų poveikį turinio dubliavimosi. Tai saugu Forumų pranešimų atveju - vBSEO nukreipimus jei URL yra neteisingas.
Taip, ir labai paprastas - "Google" teigia, kad tai arabų kalbaÐiame forume turime sutikti su "Google" sprendimą, jei jis yra 0,1% tikras, apie tai. Bet aš manau, jūs jau žinote, kaip tai veikia ...
Be to, yra tikrai tekstas arabų kalba - pagal URLMes ne tas, kuris "Google" algoritmai - prašome ne šaudyti poslanca
Jūsų 2. pranešimą neturite ryšio su arabų - tai švarus anglų kalba ir "Google" pripažino jį tinkamai. Pirmasis iš jų naudoti stende - anglų ir arabų kalbomis. Atrodo, kad "Google" yra daugiau arabiškų, nei anglų kalba.
Prašome pakeisti šią pirmą žinutę - aš dabar bandymas įterpti originalus tekstas "JavaScript" - atrodo, kad yra tam tikra problema, susijusi su šį pranešimą, ir noriu ją išspręsti, prieš gamybos (vBET 3.3.0 šiandien paskelbė keletą valandos).
EDIT:
Gerai - išbandyta ir pataisyta(JavaScript klausimas)
Paskutinį kartą redagavo vBET; 17-01-10 prie 16:19.