Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1010

Tema: Ji dirba ir vertimo

Default Vertimo darbai ir ji nėra

Štai kas atsitinka.

Aš mano numatytąją kalbą nustatyti į olandų.
    Turiu vietoje, parinktoje į olandų kalbą, ir aš po olandų.
    Šis pranešimas rodomas teisingai.
    Kai perjungimas į anglų (mano svetainės pagal nutylėjimą), vertimas į anglų kalbą puikiai veikia ir originalus olandų versija taip pat rodo bauda.
    Tačiau, kai galiu perjungti atgal į olandų svetainėje, originalus tekstas nėra parodyti teisingai.

Pavyzdžiui, įstojau į šį olandų kalba:
    Kołkować prekinis andere testus, hopelijk naar het nu wel goed.

Bet dabar jis rodo, kai žiūrite olandų svetainėje:
    Kołkować een Kitos Testen Goed hopelijk naar nu wel šaltinio.

Kai aš grįžkite į anglų, viskas rodo, bauda, taip pat originalus tekstas olandų kalba.

Patikrinti šią temą: Svetainės vertėjas
    Paskutinį kartą redagavo Wulf; 05-08-11 prie 05:20.

Kita problema yra keistų simbolių, keičiant kai kurias kitas kalbas. Pavyzdžiui, tai, ką aš gausiu, kai aš pasirinksiu:

Prancūzų: JT Kita atsižvelgiant de bandymų j 'espa ¨ re que c'est Correcte.
    Švedų kalba: EET Annat testas, fa ¶ rhoppningsvis DET A r ¤ okej.

Atsiprašome už keistam Temos antraštė. Dėl tam tikrų priežasčių, ji bandė išversti, kai aš komandiruotiems.

Aš pašalinta ir iš naujo įdiegti viską šiandien, bet vis tiek pačius rezultatus. Dėl tam tikrų priežasčių, kai aš grįžti į ne anglų kalba, atrodo, kad ji nori vėl išversti originalų tekstą savo kalba.

Mano HTML Character Set ISO-8859-1 ir aš visą forumą ir vBSEO pokyčius, kaip paaiškinta readme faile.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Wulf View Post
    Štai kas atsitinka.

Aš mano numatytąją kalbą nustatyti į olandų.
    Turiu vietoje, parinktoje į olandų kalbą, ir aš po olandų.
    Šis pranešimas rodomas teisingai.
    Kai perjungimas į anglų (mano svetainės pagal nutylėjimą), vertimas į anglų kalbą puikiai veikia ir originalus olandų versija taip pat rodo bauda.
    Tačiau, kai galiu perjungti atgal į olandų svetainėje, originalus tekstas nėra parodyti teisingai.

Pavyzdžiui, įstojau į šį olandų kalba:
    Kołkować prekinis andere testus, hopelijk naar het nu wel goed.

Bet dabar jis rodo, kai žiūrite olandų svetainėje:
    Kołkować een Kitos Testen Goed hopelijk naar nu wel šaltinio.

Kai aš grįžkite į anglų, viskas rodo, bauda, taip pat originalus tekstas olandų kalba.

Patikrinti šią temą: Svetainės vertėjas
    Jis atrodo kaip jūs išversti savo teksto, kai tai nėra būtina (tai yra, kodėl ji keičia). Pirma - patikrinkite, ar turite vBET šablonus nepasikeitė. 2 - nuorodą turite neveikia. Prašome pateikti darbo pavyzdys.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Wulf View Post
    Kita problema yra keistų simbolių, keičiant kai kurias kitas kalbas. Pavyzdžiui, tai, ką aš gausiu, kai aš pasirinksiu:

Prancūzų: JT Kita atsižvelgiant de bandymų j 'espa ¨ re que c'est Correcte.
    Švedų kalba: EET Annat testas, fa ¶ rhoppningsvis DET A r ¤ okej.
    Prašome pasilikti vienas klausimas už siūlų. Priešingu atveju mes negalime valdyti. Plese atidaryti naują temą už šį vieną.

PS.
    Atrodo, kad jis yra dvigubai koduotas. Tai gali būti susiję su ankstesniais vienas.

PASTABA:
    Patikrinkite, ar turite visus pluginus, kuriuos pašalina HTML komentarus. Atrodo, kad jūs - stende jūsų klausimus atrodo kažkas pašalinti vBET komentarai (nereikia versti vėl ir vėl koduoti vėl). Todėl savo stende problemos išnyks, kai išjungiate išpardavimas HTML komentarus.

Pasakykite Ar tai padės

Kaip rasti Įskiepiai, kuris pašalina Komentarai HTML? Mes turime keletą įskiepių mūsų svetainėje, bet nežinote, kur pradėti.

Atsiprašome, ištrynė prieš tai buvusios darbo pavyzdys. Aš pridėjo vėl ir gali būti rasti čia: (Nederlands) Svetainės vertaler

Aš taip pat leido lenkų todėl nedvejodami išbandyti save.

Prisiregistravo
    Aug 2009

vBSEO turi galimybę pašalinti HTML Jūsų komentarai - jei jūs naudojate vBSEO ji yra gera vieta pradėti.

Ieškote pavyzdyje aš beveik tikras, kad tai apie HTML Jūsų komentarai - pamačiau, kad jums išbandyti jį mūsų forume ir negalėjo paleisti problemą. Prašome tiesiog rasti, kas pjauna savo HTML komentarus ir išjungti šią funkciją.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-08-11 prie 10:49.

Ačiū, aš reikia pereiti į mano svetainę mmods ir pradėti wwith vBSEO.

Radau šią temą, kuri susijusi su ta pačia problema. Tačiau aš ne vB4: pripūtimu mano svetainėje.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...r-problem.html

Valymas HTML kodą?
    Pasirinkite "Taip", pašalinti nereikalingus tarpus simbolius ir pastabas HTML kodą savo forumo puslapius. Tai padidina C2C santykis (turinio Kodas) ir sumažina puslapio dydžių, todėl net padidinti našumą ir sumažinti dažnių juostą.
    PASTABA: Jei per savo puslapius komentarai (arba HTML tagai) yra ne uždaryti teisingai su atitinkamos jų pabaigos žymes, tada ši galimybė galėtų sukelti neteisingai rodyti savo puslapius. Būkite tikri, kad jūsų šablonų yra be klaidų HTML žymes ir kodas.
    Galbūt Jūs norite įtraukti šią readme failas su diegimo instrukcijas. Šiuo metu nėra paminėta vBSEO nustatymus.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tikrai gera idėja - aš įtraukus ją į integracijos instrukcijas dabar! Ačiū

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •