Току-що видях, че в съобщенията на посетител, потребителски имена са преведени. Вижте приложените екранни снимки.
Моля, посъветва как да се определи това. Благодаря.
По подразбиране:
Други език:
![]()
Току-що видях, че в съобщенията на посетител, потребителски имена са преведени. Вижте приложените екранни снимки.
Моля, посъветва как да се определи това. Благодаря.
По подразбиране:
Други език:
![]()
Моля, PM мен URL на тази страница с данни за достъп до FTP и Admin CP, и аз ще го решим.
Всички детайли е изпратен в PM.
Решен и ще бъде включен в следващата версия.
За бързо решение на проблема:
1. Отиди на Admin CP -> Plugins Продукти -> Plugin Manager и кликнете Добавяне на нов плъгин
2. Зададени стойности:
- Продукт: Автоматични Enterprise Преводач
- Hook местоположение: visitor_messagebit_display_complete
- Заглавие: Да не се превежда потребителски имена в посетител съобщения
- Заповед за изпълнение: 5
- Plugin PHP код:
- Plugin е: ДаPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Телец аз вече го зададете на вашия форум - моля потвърдете решение работи.
Аха. Потвърждавам, че то действа върху CreativX. Благодарение Михал. Аз ще направя уговорката за други моя форум.
ГолямНасладете се на vBET
![]()
Само едно малко нещо, аз просто забелязах. В долната част на страничната лента в профил страница, има блок, посочва "Последни посетители към вашия профил. Виждам, там потребителски имена все още са преведени. Съжаляваме за неудобството!
Това може да изглежда като малък проблем в очите на никого, но бих искал всичко да работи 100%. Така може да ви моля да разгледа искане на последната ми публикация. Благодаря.
За съжаление - аз го пропускайте. Вече се потвърди, той е решен, така че трябваше да го пропускайте, защото на статут. Моля, отворете нова тема за него - новия брой нова темаПо този начин, ние знаем какво управляват, мравка това е наистина от полза в случай, когато са включени, бързи поправки на бъгове да се върне, или някой търси подобен въпрос и така нататък.
Така че съжалявам за проблеми - просто моля копие вашия пост на нова тема и ние ще се погрижим за това![]()