Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Карта на сайта URL е фалшив или истински?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Default Карта на сайта URL е фалшив или истински?

Text automatically translated from: German to: Bulgarian
    Translated text
    Когато за първи път искам да кажа, че мисля, че vbet за един гениален продукт, който всеки цент е на стойност на разходите за ИТ

Sitemaps са правилно URL адреса е като този:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    или само URL е като този:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Питам, защото за мен това е ключов момент на продажба. За URL адреси, като това:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    в сайта са глупости, защото те са с помощта на 301 пренасочи към
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    се изпраща и на Sitemaps имат правилно URL не са тези, които грешно.

Аз също исках да попитам ако пренаписани URL адреси в Sitemap, и форуми ли да използвам само в този форум URL не е тема на URL в сайта

много благодаря за помощта

PS защо изпратите принос е, че е забранено да публикувате връзки към други сайтове, когато не са направили това? Съм публикувал само от лявата част на тази страница

Original text

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте.

В този момент, когато се интегрира vBET с генератор карта на сайта, перваза не са преведени връзки в карта на сайта. vBET превежда връзки във вашия форум, така че Google и други паяци ще намери и ще индексира преведените страници.

Моля, имайте предвид, че ние вече са планирали решение за подкрепа на генериране на карта на сайта с вече преведени връзки (моля, вижте тук за подробности: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Ние нямаме дата на пускане все още за това. Първо ние ще добавим други превод двигатели подкрепа за vBET3.x (сега то е само в vBET4.x) и след това ние ще изпълнява и други функции, включително подкрепа за преведени връзки за генератор карта на сайта. Моля, имайте в предвид, че интеграция с генератор карта на сайта не е необходимо на всички - това е само да помогне за Google, който вероятно ще направи си страници, индексирани по-бързо, все още тези, които ще бъдат индексирани или иначе благодарение на роботи Google.

Ако имате някакви бъдещи въпроси, моля, просто попитайте

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Translated text
    уау бърза реакция, благодаря ви.

Добре, че е добре, че се планира да се интегрират преведени URL адреси за сайта.

Google преследва за съжаление само определен брой от URL, че има 301 пренасочат така че тази функция ще бъде много полезно и важно.
    Имам в моя форум без тази функция приблизително 26 милиона 301 пренасочвания, че Google ще се отразят негативно

Чел съм през този тук: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Планирано е също, че форумите линкове добавени към сайта?
    До сега, само нишката URL на които да се включат.

Имам 1200 Форум нишки и 500 000 са следователно само форуми в URL Карта на сайта си, така че би било важно за мен това е форум URL адрес в сайта са.
    Възможно ли е?

Последен въпрос.
    Възможно ли е по подразбиране от целия форум в един език на друг език?

Пример.
    Имам един немски форум и че това винаги ще се появява и за всеки на английски език, това е възможно?

Защото може да направи копия на форум на техните собствени домейни на различни езици
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент процедура за интеграция на карта на сайта, не се включва добавяне на форум връзки за преведените страници. Разбира се, че е възможно - просто не сме имали въпрос за това, преди така че ние не се грижи преди.

Аз не разбирам вашия въпрос за форум език. vBET предполага, че вашият форум има един език и го превежда на други езици напълно. Когато форумът ви е на немски, тогава след като кликнете английски флаг целия форум се превежда на английски език - точно както можете да видите на нашия форум. Не е нужно да правите никакво копие на форума. Също така такова копие би било за вас много скъпо - за всяко копие бихте изисквали отделен лиценз за vBulletin, vBSEO и vBET. Също така съдържанието ви във всяко копие ще се промени независимо. Изобщо не виждам смисъл за това. Така че - без справяне. vBET обработва всичко

Други въпроси

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Translated text
    добре, защото на въпроса; =)

Така че аз съм приел немски форум (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) И също така искам на английски потребителят може да прочетете това.
    След това инсталирате VBET и аз в URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    на немски език и
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    на английски език. това е добре, ако искам немски и английски език на потребителите да споделят една платформа заедно.
    Но ако искам немски и английски език потребители имат свой собствен форум тогава би било по-добре, да направите копие на форума
    След това имам две немски форуми.
    един домейн на
    HTML Code:
    deutsch.de
    за немски и един потребител на домейна
    HTML Code:
    englisch.com
    за потребители, използващи английски. Това позволява на потребителя да чете стари Английски Немски вноски във форума englisch.com трябва, разбира се, английски език по подразбиране.

Така че аз съм имал два независими съвет на независими всяка със собствен език и собствен домейн.

Аз изразих моята идея да се разбере?

Е от полза.
    Google не индексира 10 милиона страници от един домейн.
    Но 10 милиона страници, индексирани от Google 50 области
    Original text
    Последната промяна е направена от Alpha; 28-06-11 В 15:33.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този случай не е нужно vBET на всички ... Просто cerate 50 един език форуми. Така че това, което за преводи? Моля, имайте в предвид, че това ще бъде много скъп за вас - 50 лицензии за Еврофутбол и може би други платени плъгини. Също така 50 дъски ще консумират много повече ресурси (CPU, памет).

Също така във вашия случай имате 50 независими дъски - създавате 50 различни общности. С vBET имате предимство на вече съществуваща общност, за да се интегрирате с хора, използващи други езици... vBET е добра идея

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Translated text
    За съжаление не е толкова просто.
    Имам един немски форум, който има 1,5 милиона работни места. Тези публикации са, разбира се, на разположение на всички езици.
    Основа като основни така да се каже.
    Знам, че може да бъде 50 нови форуми единствената причина, която прави никакъв смисъл.
    Защо аз трябва да се 50 нови празнота форуми причини, но ако имам 1500000 мнения като съдържание?
    Но само на един език
    Това съдържание представлява икономически фактор може да бъде умножена с превод на различни езици.
    Само 100x работи по-добре в отделни области, за които Съветът може да превежда развиващите се независими позиции.

Първият фактор цена е второстепенно. Германският форум има по-малко разходи сървър 100-200 **** заслуги.
    Ако едно копие на английски език за постигане на само 10% от достойнство, че все пак ще бъде печеливша. Няма нови мнения за новата цена сървър към съществуващите сървъри не са заети разполагат с достатъчно резерви. Това би предизвикало само разходите лиценз.
    Също така, аз не искам да правя 50 форуми наведнъж, но винаги един след друг

Но аз мисля, че съм намерила решение.
    в Htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Ако действително работят.

Но да се върнем към темата
    ОК аз ще се опитам да се намери някой мен, които могат да се интегрират URL на форума в сайта.
    Тогава аз ще си купят VBET.
    Благодаря ви за помощта

и Ви благодарим за тази велика програма
    Original text

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •